Criminala de la metrou face noi victime. Magdalena Şerban a luat la bătaie un medic!

Publicat: 14/06/2018 | 23:04
Criminala de la metrou face noi victime. Magdalena Şerban a luat la bătaie un medic!

Magdalena Şerban, femeia care a aruncat în faţa metroului o tânără, a bătut un medic de la Spitalul-penitenciar Jilava. criminala a fost adusă la spital pe 7 iunie pentru a fi internată.

 Pe timpul consultului făcut de medicul de gardă, femeia s-a enervat din senin şi a început să-l înjure pe acesta. Apoi s-a năpustit cu pumnii şi l-a lovit în zona feţei.

Medicul s-a apărat, iar leziunile au fost superficiale, astfel că nu a fost nevoie să-şi scoată un certificat medico-legal.

Ca urmare a acestei agresiuni, Magdalenei Şerban i s-a întocmit un raport de incident şi a fost informat judecătorul de supraveghere, potrivit libertatea.ro.

Magdalena Şerban, o femeie în vârstă de 36 de ani, a ucis cu sânge rece o tânără de 25 de ani, Alina Ciucu, împingând-o în faţa metroului, în staţia Dristor 1. Înainte de crima de la Dristor, criminala a încercat să împingă o altă tânără în faţa metroului, în staţia Costin Georgian. Aceasta a reuşit să scape, a mers la Poliţie, dar agresoarea nu a fost prinsă decât peste câteva ore, după ce a omorât-o pe Alina Ciucu. Se pare că femeia ar mai fi avut o tentativă de a împinge o altă femeie în faţa tramvaiului, iar lista ei de victime ar fi, de fapt, una lungă. Magdalena Şerban a fost arestată preventiv pentru 30 de zile. (NU RATA, AICI: Mecanicul metroului care a lovit-o pe Alina Ciucu, declaraţii cutremurătoare: „Am fost la psiholog! Este cel mai urât moment că te simţi neputincios, frânezi şi….”) 

Citește și...