Criminalul de la Săpoca, declarație șocantă: ”Am văzut o păpușă în pat și am omorât păpușa!”

Publicat: 22/08/2019 | 10:05
Criminalul de la Săpoca, declarație șocantă: ”Am văzut o păpușă în pat și am omorât păpușa!”

Bărbatul de 38 de ani care a omorât cinci pacienţi şi a rănit alţi opt la Spitalul de Psihiatrie Săpoca din Buzău îşi dorea să fie lăsat acasă. Bărbatul lucra cu ziua acolo unde era chemat şi trăia cu mama lui. Oamenii spun că nu era deloc violent, dar se mai certa cu mama lui când consuma alcool.

Bărbatul de 38 de ani din localitatea Săgeata, judeţul Buzău, care a atacat cu un stativ pentru perfuzii – în noaptea de sâmbătă spre duminică – 13 pacienţi ai Spitalului de Psihiatrie Săpoca, era cunoscut în comună drept un om muncitor, care nu a creat niciodată probleme. Deşi are 38 de ani, locuia cu mama sa, nefiind căsătorit, informează mediafax.ro. Mama bărbatului nu-şi explică ce s-a întâmplat, cu atât mai mult cu cât fraţii şi prietenii l-au vizitat în ziua tragediei.

Criminalul de la Săpoca a o ferit o declarație șocantă atunci când a fost întrebat de ce a omorât cinci pacienți și a rănit alți opt. Pur și simplu a spus că… a văzut o ”păpușă” în pat.

“Am văzut o păpuşă în pat şi am omorât păpuşa“, a spus bărbatul, potrivit informaţiilor digi24.ro. Păpușa pe care și-a imaginat-o ar fi fost chiar pacientul care fusese internat – cu câteva ore înainte – în același pat cu el.

Citește și...