Cristi Borcea, cu un manechin la Milano? Ar fi cheltuit 100.000 de dolari în doar 2 zile. Totul a fost filmat

Publicat: 11/01/2019 | 08:20

Cristi Borcea este căsătorit cu Valentina Pelinel și așteaptă să devină din nou părinți, blondina fiind însărcinată cu gemeni. Toată lumea știe că dinamovistul a avut o mare slăbiciune la femei, multe frumuseți autohtone și nu numai i-au trecut prin așternuturi. În 1999, Cristi ar fi petrecut două zile la Milano, alături de un manechin, cu care ar fi cheltuit nu mai puțin de 100.000 de dolari.

Cornel Dinu a dezvăluit că, după ce Borcea a perfectat în calitate de conducător al Dinamo, transferal lui Adrian Mutu la Inter Milano.Un bun prieten din Târgovişte devenit înalt ofiţer şi şef de direcţie în MI, aflat în relaţii fireşti cu serviciile noastre de informaţii, m-a întrebat dacă ştiu cât a costat Mutu şi mi-a spus: “Cornele, ştim de la “SISDE” că s-au luat de fapt 6,5 milioane de dolari de la Inter. Alt lucru interesant pe care mi l-a mai comunicat prietenul meu a fost că unul dintre cei doi reprezentanţi ai clubului Dinamo, care au fost la Milano, a cheltuit 100.000 de dolari în două zile cu o manechină fostă cu Ruud Gullit. “SISDE” a filmat şi înregistrat paranghelia, a spus Cornel Dinu, potrivit Gazeta sporturilor.

Fostul antrenor a fost întrebat de reporter: Cine a petrecut cu manechina? Cristi Borcea?.

Dinu a râs: În niciun caz nu era cel pe care l-am considerat mereu prieten, Vladimir Cohn! Deşi e atât de adevărată vorba “Fereşte-mă, Doamne, de prieteni, că de duşmani mă feresc singur.

Reporterul l-a mai întrebat pe Dinu ce i-a spus prietenului ofiţer după ce a aflat informaţiile. Ştiam şi eu că se laudă “reuşitul” cu manechina, dar m-am rezumat să-i spun “se poate, Fănică!, a mai spus Cornel Dinu.

Citește și...