Cristi Săpunaru: „Cred că această naţională de tineret poate să aducă multe bucurii românilor!”

Autor: Cristian P
Publicat: 13/10/2018 | 13:21
Cristi Săpunaru: „Cred că această naţională de tineret poate să aducă multe bucurii românilor!”
Căpitanul naționalei României, Cristi Săpunaru, a ținut în cadrul conferinței de presă premergătoare duelului de mâine de pe „Național Arena” cu Serbia să-i felicite pe „tricolorii” mici pentru victoria pe care aceștia au obținut-o cu Țara Galilor, rezultat prin care România și-a asigurat practic calificarea la turneul final al Campionatului European de anul viitor din Italia.

„Ţin să-i felicit pentru ceea ce au realizat. Ţin minte că în 98 a fost ultima calificare la tineret. E meritul lor, al antrenorilor, al Federaţiei pentru ceea ce au realizat! Acum mai au un meci, dar nu cred că poate interveni ceva. Să meargă la turneul final si sperăm să realizeze şi acolo ceva! Cred că această naţională de tineret poate să aducă multe bucurii românilor!”, a declarat Cristi Săpunaru, căpitanul reprezentattivei României.

Naţionala de tineret este ca şi calificată la Campionatul European de anul viitor, după victoria cu scorul de 2-0 cu Ţara Galilor.

Golurile lui Dennis Man şi George Puşcaş au făcut ca reprezentativa de tineret a României să fie şi mai aproape de Campionatul European sub 21 de ani, din Italia şi San Marino.

Marţi, elevii lui Mirel Rădoi nu mai au nevoie decât de un singur punct din disputa cu modesta Liechtenstein la Ploiești pe „Ilie Oană”.

Partida de marți dintre Romțnia și Liechtenstein, de marți de pe „Ilie Oană” va avea loc de la ora 21:00, duelul urmând a fi transmis în direct de Pro X. Adversara de marți a „tricolorilor” mici a fost spulberată recent de Portugaia, rivala României la primul loc, cu scorul de 9-0!

 

Citește și...