Cristina Șișcanu contraatacă! „Toti cei care au atentat la demnitatea mea au fost monitorizati de avocatul meu”

Autor:
Publicat: 17/02/2020 | 17:20
Cristina Șișcanu contraatacă! „Toti cei care au atentat la demnitatea mea au fost monitorizati de avocatul meu”

Cristina Șișcanu a luat parte la experiența Survivor România. Deși a fost eliminată prima din competiție, vedeta și-a făcut simțită prezența. A fost acuzată de comentarii răutacioase și tot felul de replici acide.

Comportamentul Cristinei din timpul și după show a fost considerat de către fanii emisiunii unul destul de răutăcios și poate prea direct, așa că internauții au criticat dur ieșirile soției lui Mădălin Ionescu și i-au trimis multe mesaje jignitoare. (CITEȘTE ȘI: CRISTINA ȘIȘCANU A RECUNOSCUT: „NE FĂCEAM NEVOILE ÎN…” CE SE ÎNTÂMPLA, DE FAPT, CÂND CAMERELE ERAU ÎNCHISE LA SURVIVOR ROMÂNIA DE LA KANAL D)

„JIGNIȚI-MĂ ȘI ÎNJURAȚI-MĂ”

Cristina Șișcanu nu a stat prea mult pe gânduri și a reacționat. Sătulă să tot fie criticată, vedeta i-a amenințat cu judecata pe toți cei care au avut ceva de comentat.

 „JIGNIȚI-MĂ ȘI ÎNJURAȚI-MĂ dacă nu aveți ce face cu banii! Toți cei care au atentat la demnitatea, onoarea și reputația mea au fost monitorizați de avocatul meu care va urmă procedura. Orice jignire, ofensă, acuzații de natură penală nesusținute de hotărâri judecătorești, aduse unei persoane publice sau nu, unui funcționar sau nu, pe contul personal sau pe grupuri/pagini de Facebook, de natură să lezeze integritatea și onoarea, să instige la ura, cu scopul de a răspândi zvonuri și situații false/neadevărate despre o anumită persoană, pot fi sancționate drastic atât de organele de poliție cât și de instanțele de judecată.

Proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare, amenințări cu acte de violență împotriva persoanelor sau bunurilor acestora, de natură să tulbure ordinea și liniștea publică sau să provoace indignarea cetățenilor ori să lezeze demnitatea și onoarea acestora sau a instituțiilor publice pe orice spațiu virtual (rețele de socializare-facebook, grupuri sau comunități on-line, etc.) se încadrează la Legea 61/1991 și sunt sancționate de organele de poliție sau instanțele judecătorești.

AI CONT FALS SAU ANONIM în ideea că nimeni nu te poate descoperi?Nimic mai simplu:cu ajutorul unei EXPERTIZE INFORMATICE, localizarea este extrem de simplă, precisă și rapidă (…) Așa ca …. succes, „prieteni””, a fost mesajul pe care Cristina Șișcanu l-a transmis.