Cu cine s-a iubit Simona Gherghe, înaninte de Răzvan Săndulescu. I-a promis că se va mărita cu el, iar apoi i-a dat papucii

Publicat: 25/05/2019 | 17:13
Simona Gherghe se bucură de  familie fericită, alături de soțul ei, Răzvan Săndulescu și cei doi copii, o fetiță și un băiețel. Nu multă lume știe însă că prezentatoarea i-a frânt inima inima unui bărbat după ce i-a promis că se va mărita cu el, iar apoi i-a dat papucii.

Vedeta a povestit la un moment dat cum era cât pe ce să se căsătorească în tinereţe, la Iaşi, cu un coleg de muncă. Bărbatul se numește Octavian Tudorache, și a cunoscut-o pe Simona Gherghe într-un studio de radio, acolo unde lucrau amândoi. „De cine eram indragostita la 18 ani? De primul meu prieten. Un baiat cu cinci ani mai in varsta ca mine. Eram foarte indragostita de el. Nu-mi statea gandul la carte. De-asta am si picat la facultate. Iar cand am plecat in Bucuresti pentru jobul pe care mi l-a oferit Antena 1, eu trebuia sa ma marit. Aveam un logodnic care ma ceruse de nevasta de la mama. Era totul stabilit. Inelul dat. N-a mers. El a ramas acolo. A incercat sa gaseasca ceva de lucru pe-aici, n-a reusit si s-a terminat!”, a povestit Simona atunci când a sosit în Bucureşti, acum mai bine de 15 ani.

După ce a fost părăsit, el și-a găsit fericirea în brațele altei femei alături de care călătorește acum prin toată lumea. În prezent, Octavian se ocupăd e activitatea a două afaceri în domeniul online, potrivit wowbiz.ro.

Simona Gherghe a născut recent un băiețel

Simona Gherghe a născut un băiețel perfect sănătos care a primit nota 10 din partea medicilor! Prezentatoarea și soțul ei sunt în culmea fericirii! Simona Gherghe a adus pe lume cel de-al doilea copil al său. Bebelușul vedetei a primit nota 10 la naștere și a primit, de asemenea, frumosul nume Vlad Ioan.

Simona Gherghe mai are o fetiță, pe micuța Ana Georgia și acum, familia Simonei Gherghe este cum nu se poate mai pregătită pentru a-l primi acasă și pe proaspătul membru.

Citește și...