Cum a ajuns un tânăr de 35 de ani din România să facă amor cu o străbunică de 35 de ani din Italia

Publicat: 09/11/2019 | 15:03

Se spune de foarte multe ori că dragostea nu are vârstă. Un bărbat și o femeie se atrag, empatizează și, conform unor reguli nescrise, însă care au valabilitate atemporală, se îndrăgostesc. Evident, atunci când diferența de vârstă dintre parteneri este foarte mare apar întrebări oarecum delicate. Dar nimic nu mai contează dacă este vorba despre… iubire. În alte condiții, pe de altă parte, situația se schimbă radical, iar dacă una din părți acuză atunci totul se tensionează și apar urmări neplăcute. 

În scenariul de față există o străbunică. Are 90 de ani și o experiență de viață redutabilă. Al doilea personaj este un tânăr din România. Are doar 35 de ani, dar… Este acuzat că, în urmă cu trei ani, atunci când femeia avea venerabila vârstă de 87 de ani, ar fi… batjocorit-o. Chiar bătrânica a divulgat acest secret, declarând că a fost violată sub amenințarea unui cuțit. Dar scenariul se complică. De ce? Fiindcă se demonstrează că femeia a mințit!

Românul de 35 de ani a fost obligat să facă teste ADN, iar acestea au demonstrat că bătrâna de 90 de ani nu a spus adevărul. Motiv pentru care tânărul îi cere, acum, daune morale. Totuși, pentru a încheia într-o notă ”optimistă”, trebuie spus că expertul instanței – Castelcovati, provincia Brescia – a stabilit că femeia este mult prea bătrână pentru a face față… unui proces, informează a1.ro.

Citește și...