Cum a apărut Anamaria Prodan îmbrăcată, într-un mall din București. Lumea și-a dat coate când a văzut-o așa

Publicat: 21/07/2019 | 17:30

Anamaria Prodan este pe buzele tuturor în această perioadă, după episodul în care l-a lovit cu pumnul pe Dan Alexa. Însă, nici înainte impresara nu trecea neobservată, mai ales că de când a slăbit, impresionează prin ținutele sale extravagante și sexy.

În urmă cu puțin timp, fiica regretatei Ionela Prodan și-a făcut apariția într-un mall din Capitală, iar toată lumea și-a dat coate când a văzut-o. Anamaria este îmbrăcată sport, poartă o salopetă albă, cu mâneci și pantaloni lungi. Iar ceea ce a atras privirile și mai mult a fost trotineta pe care mergea impresara.

De ce refuză Anamaria Prodan să divorțeze de Laurențiu Reghecampf

Deși Anamaria Prodan neagă cu vehemență faptul că relația cu soțul ei este una foarte bună, încă mai există zvonurile despre un posibil divorț între cei doi. Ba chiar mai mult decât atât, s-a aflat și motivul pentru care impresara ar refuza cu înverșunare să se despartă de Laurențiu Reghecampf.

„Nici nu împlinisem 18 ani şi el a murit, nu înainte de a-mi spune că îşi doreşte pentru mine un bărbat ca el! Mi-a zis…mi-aş dori pentru tine un bărbat aşa ca mine, care să te iubească aşa cum o iubesc eu pe mama ta. Culmea e ca, după ani de zile, dorinţa i s-a îndeplinit când l-am cunoscut pe Laur. De aceea, vă spun cu mâna pe inimă că, pentru mine, tata nu a murit. El mi l-a trimis pe Laur, pentru că sunt identici, trăieşte prin soţul meu.

La fel ca tata, Laur este devotat familiei, calcă, spală, găteşte, pune murături, face de toate prin casă, este înconjurat de copii. Mai mult, poate o să vă surprindă, dar soţul meu are aceeaşi înălţime ca tata, poartă acelaşi număr la pantofi, are mâinile la fel de mici, este la fel de tăcut şi de serios, ma iubeşte, ma încurajează şi mă susţine în meseria mea, este mandru dacă realizez ceva şi nu concepe viaţa decât alături de mine. Laur este, cu alte cuvinte, darul trimis de tata ca să îl inlocuiască, să aiba grijă de mine”, a explicat Anamaria Prodan, conform Wowbiz.ro.

Citește și...