Cum a fost umilit Oliviu, un tânăr tătic din Timișoara, atunci când a mers cu fetița de 3 ani la un control medical. Copila a fost examinată afară, în frig și…

Publicat: 09/09/2020 | 17:51
Cum a fost umilit Oliviu, un tânăr tătic din Timișoara, atunci când a mers cu fetița de 3 ani la un control medical. Copila a fost examinată afară, în frig și…

Un tânăr tătic din Timișoara a trecut astăzi printr-o umilință greu de imaginat. Bărbatul a mers la medic alături de fetița lui de numai 3 anișori, după ce micuța s-a simțit rău. Oliviu Mereu nu s-a gândit nicio secundă la ceea ce avea să se întâmple la cabinetul medical.

Ca orice părinte responsabil, Oliviu Mereu, un bărbat din Timișoara, a intrat în panică atunci când copilul său, o fetiță de numai 3 anișori, a început să prezinte simptomele unei răceli.

Copilă de numai 3 ani, consultată în fața cabinetului medical

Nu a mai stat pe gânduri și a mers imediat la cabinetul medical, pentru o consultație. Acolo, însă, a avut parte de oo umilință greu de descris. Fetița lui a fost dezbrăcată și consultată în frig, în fața cabinetului. Întreaga experiență a bărbatului a fost povestită chiar de către acesta, pe contul său de Facebook.

„I N C R E D I B I L !!!! Este strigător la cer la ce am fost expus astăzi. Ca orice părinte la care copilului ii curge nasul si putin tuseste (putin racita) am zis sa merg la medicul de familie ptr o consultație cu fetița mea de 3 ani . Spre surprinderea si indignarea mea ,afara fiind rece si batea vantul ,fetița a fost consultată afara nici cel putin in cameră de așteptare. În prealabil am întrebat medicul de familie unde o va consulta pe fetița si mi-a zis ca afara ptr ca in cabinet nu este voie dar eu gandindu-ma ca in camera de așteptare nici decum chiar afara in frig . Nu mai am cuvinte unde s-a ajuns . Poate vor vedea postarea cei in cauza si imi cer scuze dar este imposibil asa ceva. E bine ca la pacanele poti sa stai înăuntru dar consultația unui copil răcit se face afara in frig” a scris Oliviu Mereu, pe rețeaua de socializare, acolo unde a și atașat o fotografie cu el și fetița lui.