Cum a reacționat Antonia după ce un admirator i-a cerut numărul de telefon

Publicat: 27/10/2018 | 11:13
Cum a reacționat Antonia după ce un admirator i-a cerut numărul de telefon

Antonia este una dintre cele mai frumoase femei din România, așa că este de înțeles de ce bărbații roiesc în jurul ei. Deși este într-o relație bine sudată cu Alex Velea, alături de care are doi copii, Dominic și Akim, admiratorii superbei artiste încearcă să îi atragă atenția în fel și chip.

Un fan i-a cerut numărul de telefon prin intermediul rețelei de socializare Facebook. Bărbatul a comentat la una dintre cele mai recente fotografii ale Antoniei: „Îmi dai și mie numărul de telefon?”. Deși, de cele mai multe ori bruneta le răspunde fanilor, artista a rămas fără cuvinte în fața acestui admirator extrem de curajos. Ceilalți fani s-au amuzat pe seama „tupeului” său.  (Citește și Antonia, probleme în paradis cu Alex Velea? Fanii sunt îngrijorați)

Antonia, în top cele mai frumoase 100 de femei din lume

Antonia ne-a făcut din nou mândri peste hotare datorită frumuseții ei. Cântăreața a fost catalogată oficial una dintre cele mai frumoase zece femei din lume!  Cu trei nașteri la activ, Antonia a știut să aibă grijă de corpul ei și felul în care arată, iar acum culege și aprecierile. Artista a ajuns în topul celor mai frumoase femei din lume, ba chiar pe locul 8.

Antonia a trăit de la vârsta de 5 ani în Statele Unite ale Americii, alături de părinții ei. A terminat liceul acolo și a urmat o școală în domeniul modelling-ului. Antonia a participat la sute de ședințe foto pentru cataloage și a ajuns să colaboreze cu agenții mari din America, cum ar fi Lenz sau Ford Models.Cântăreaţa povesteşte însă că experienţa în modelling i-a lăsat un gust amar, din cauza rivalităţilor dintre manechine. (Vezi aici Antonia și Alex Velea, escapadă romantică la Paris! Ce mesaj i-a transmis artistul iubitei lui)