Cum a reacționat un bărbat din Bacău care a văzut, pentru prima dată, asfalt pe strada sa. VIDEO

Publicat: 15/09/2019 | 13:37
Cum a reacționat un bărbat din Bacău care a văzut, pentru prima dată, asfalt pe strada sa. VIDEO

O înregistrare realizată în comuna Horgeşti din judeţul Bacău a devenit virală după ce persoana care a postat-o în mediul online a surprins imagini cu un bărbat uimit de asfaltul pe care îl vede, pentru prima oară, pe strada sa.

Bărbatul s-a așezat în genunchi şi… a sărutat asfaltul proaspăt turnat. Persoana care a postat imaginile pe Facebook şi-a intitulat postarea „Bucuria asfaltului”. Pe filmare se vede cum un bărbat se aşează în genunchi, îşi face cruce de mai multe ori şi sărută asfaltul proaspăt. În timp ce face asta, bărbatul mulţumeşte de mai multe ori „doamnei Luminiţa”. Pe filmare se aud și vecinii bărbatului care râd de gestul acestuia.

Cei care comentează postarea susţin că imaginile au fost surprinse în comuna Horgeşti din judeţul Bacău.

Bacau | Un barbat face matanii dupa ce a ajuns asfaltul si la Horgesti

Bacau | Un barbat face matanii dupa ce a ajuns asfaltul si la HorgestiSatenii s-au strans ca la circ si se amuza. Un barbat face matanii si saruta „minunea”. A ajuns asfaltul si la ei in sat. Bucuros, omul multumeste doamnei Luminita, viceprimarul comunei.http://telem.ro/bacau-un-barbat-face-matanii-dupa-ce-a-ajuns-asfaltul-si-la-horgesti/fb.com/veleamarian

Publicată de Tele M Iasi pe Vineri, 13 septembrie 2019

Citește și...