Cum a reacționat un preot din România după ce a fost luat la ocazie cu un Mercedes G-class. Părintele și-a aprins o țigară și.. continuarea întrece orice imaginație

Publicat: 02/09/2019 | 10:27

Preoții, chiar ”oameni ai lui Dumnezeu” fiind, așa cum se spune – au necesități umane și, firește, multe drumuri de făcut. Normal, atunci când timpul îi presează, chiar și preoții apelează, fără rețineri, la o ”ocazie”. Cu o astfel de cursă s-a confruntat un preot care a fost luat din drum de un șofer care conducea un autoturism Mercedes G-class.

Călătoria s-a dovedit a fi una de-a dreptul surprinzătoare suprizătoare pentru ”omul lui Dumnezeu”. Șoferul și pasagerul socializează, în timp ce se deplasează către destinația dorită, iar dialogurile pot deveni ”spumoase”. Ceea ce s-a întâmplat și în videoclipul inserat în cuprinsul articolului. Preotul întreabă, mai întâi, despre ce mașină este vorba și află că s-a urcat într-un Mercedes.

”E din ăsta cum are Preafericitul Daniel?”, întreabă chiar preotul. ”N-am văzut ce are”, i se răspunde. ”Tot Mercedes?””Eu așa știu”, răspunde preoțelul, spunând apoi că merge la un botez.

Observând că șoferul mărește viteza, preotul recomandă și o rugăciune pentru drum. Iar continuarea este demnă de toată atenția și poate fi urmărită, cu zâmbetul pe buze, în filmulețul de mai jos. 🙂

Citește și...