Cum a reușit Bursucu să slăbească 16 kilograme, după ce ajunsese la 135: ”Nu mânca precum un bou ceafă de porc la 10 noaptea!”

Publicat: 18/01/2020 | 11:17
Cum a reușit Bursucu să slăbească 16 kilograme, după ce ajunsese la 135: ”Nu mânca precum un bou ceafă de porc la 10 noaptea!”

Adrian Cristea – cunoscut în showbizul autohton drept ”Bursucu” –  a fost dansator de performanță și, după ce a abandonat dansul sportiv, s-a trezit într-o situație care părea fără ieșire. A luat în greutate, ajungând la nu mai puțin de 135 de kilograme, surprinzându-i pe apropiați. Vedeta a declarat că, paradoxal, se simțea bine în pielea lui, cu atât mai mult cu cât descoperise ”viața fără durere”, una în care puteai mânca după pofta inimii.

Excesele culinare au venit ”la pachet” cu kilogramele suplimentare, fiindcă Burusucu avea plăcerea de a mânca orice și orice oră. Dar se simțea excelent, iar faptul că se îngrășa vizibil nu i-a creat o stare de disconfort, cel puțin o perioadă.

”În momentul în care m-am lăsat de dans sportiv, eu am descoperit o nouă viață, o viață fără durere, fără febră musculară, o viață în care poți mânca orice, oricum, la orice oră. Nu mi-am dat seama în niciun moment că am ajuns la 135 de kilograme. Pentru că eu mă vedeam același frumos. Când descoperit această viață fără durere și în care poți mânca, mi-a plăcut”, a povestit Bursucu pentru Avantaje.

Bursucu s-a pus pe slăbit

Bursucul a descoperit și modalitatea – simplă, de altfel, nefiind vorba despre diete minune sau eforturi supraomenești – prin care kilogramele suplimentare pot fi date ”jos” fără mari eforturi. Și, firește, a împărtășit și altora acest secret.

”Sunt foarte mulți care au venit să ne spună că au slăbit printr-un miracol, ceva a căzut din cer și kilogramele au plecat. Nu. Vrei să slăbești? Nu fi nesimțit. Nu mânca ca un bou la 10 noaptea ceafă de porc, și da, du-te măcar o oră, în fiecare zi la sală. Asta am făcut. Nu am regim strict. Am mâncat cât mai de bun simț, nu am mai mâncat nimic după ora 8 seara, pentru că mă culc și foarte târziu. Stau până la 2 la Fifa. Și fac sport, în fiecare zi, de luni până vineri merg la sală, câte o oră. Antrenorul mă omoară, la propriu, când termin ies de acolo, lat, terminat”, a mai declarat Bursucu, potrivit sursei menționate mai sus.

Coregraf la ”Dansez pentru tine”

Înainte să devină prezentator, Bursucu a fost coregraf la “Dansez pentru tine” și, în ciuda faptului că timpul său liber este mult prea puțin, el nu a renunțat la pasiunea pe care o are pentru dans. Emisiunile realizate împreună cu Teo Trandafir l-au maturizat foarte mult, el mărturisind că vedeta l-a ajutat enorm să evolueze. Și… deși în fața camerelor, ei se mai contrazic cu mult patos, niciodată nu s-au certat, a mai spus moderatorul.

“Niciodată, nici măcar așa de la ceva mic. Noi întotdeauna am discutat despre cum am putea schimba să fie mai bine, dar niciodată nu ne-am certat. La începutul relației noastre profesionale spuneam: «E inteligentă, e spontană, e creativă», dar am ajuns să ne cunoaștem atât de bine, încât lucrurile astea mi se par atât de…  firești. Pentru mine, din punct de vedere profesional, e un tot, omul de la care am ce învăța, omul cu care pot să vorbesc bune, rele, îmi spune tot, îi spun tot, ne știm viețile unul altuia, deja am trecut peste etapa aia de început. Că dacă există doi prezentatori într-o emisiune și dacă cei doi nu se iubesc din punct de vedere profesional, lucrurile nu o să meargă niciodată”, a declarat Bursucu pentru dcnews.ro.

Citește și...