Cum arata nevasta lui Victor Ciutacu, in costum de baie! Pe el il stie toata lumea, pe ea aproape nimeni!

Publicat: 28/07/2015 | 12:48

Victor Ciutacu, realizatorul emisiunii "Editia de seara", a sarbatorit, recent, 20 de ani de casnicie. Jurnalistul are o relatie frumoasa cu sotia lui, de care este nedespartit in momentele sale libere.

Victor Ciutacu a profitat de cateva zile libere in timpul weekendului pentru a se relaxa pe litoral, alaturi de sotia lui, Mariana. Victor si Mariana s-au ferit de soare, au stat sub o umbrela, moment in care au fost fotografiati de CANCAN.ro.

 

victor si mariana ciutacu

 

Asezati pe sezlong, cei doi au avut o discutie destul de importanta, se pare, din moment ce conversatia a durat minute bune. In tot acest timp, Victor si-a aprins tigara de la tigara, a gesticulat vehement.

 

victor si mariana ciutacu

 

Politica se face la umbra

 

E clar! Daca este sa ne luam dupa succesiunea evenimentelor, sotii Ciutacu dezbat o problema de insemnatate nationala, cel mai probabil o chestiune politica!

 

victor si mariana ciutacu

 

Mariana, o aparitie discreta

 

Aparitiile Marianei in presa sunt destul de rare pentru ca, asa cum se autocaracteriza pe blogul ei, „e un om normal”, persoana careia nu-i place sa fie in centrul atentiei, pentru ca asa e moda.

 

victor si mariana ciutacu

“Tot timpul am fost discreta. Si nu pentru ca mi-am impus. Pur si simplu. Am avut toate ocaziile din lume sa nu stau in umbra. Dar am iesit doar cand nu se putea altfel, cand asta era solutia de avarie. Comunicator fiind (si purtator de cuvant, o vreme) am preferat sa vorbesc numai despre brand, produs, serviciu, companie. Stiu ca, in lumea de azi, nu se face asa. Nu se face doar asa ceva. Mai ales, intr-o asemenea pozitie fiind….Se face mult PR personal, se doreste notorietate. Meniul zilnic al multora e compus din notorietate, recunoastere, imagine”, scria sotia lui Ciutacu.

Victor si Mariana Ciutacu sunt absolventi de Politehnica, dar s-au orientat catre jurnalism. El, realizator de emisiuni, ea, PR.

 

CITESTE SI: 

Victor Ciutacu are un salariu astronomic la România TV! Vezi pentru câţi bani a plecat jurnalistul de la Antena 3

Scandal de proportii intre Victor Ciutacu si o colega de bresla! Jurnalistul a dat-o in judecata dupa ce aceasta l-a facut „jeg”

 

(M.N.)
 

Citește și...