Cum arata noul Golf 8 complet necamuflat!

Publicat: 26/06/2019 | 15:31

Două prototipuri ale noului Volkswagen Golf 8 au fost surprinse de curând, în teste, pe străzile Europei. Fotografiate complet necamuflate, mașinile germane scot la iveală un detaliu extrem de interesant: dacă nu se schimbă nimic pe ultima sută de metri, urmatoarea generație a legendarei compacte va arata exact ca un… Polo.

În ceea ce privește partea tehnică, cele mai recente informații neoficiale sugerează că mașina care concurează cu Opel Astra și Renault Megane va fi construită pe o versiune îmbunătățită a platformei MQB. Rămâne de văzut dacă se vor înregistra creșteri sau scăderi la nivel de dimensiuni, în special în dreptul ampatamentului.

O altă mare necunoscută o reprezintă gama de motorizări. Dacă zvonurile se adeveresc însă și de această dată, clienții noului Volkswagen Golf 8 vor avea de ales între motoare pe benzina, gaz și diesel – motoare cărora li se vor alătura, în anumite situații, sisteme de propulsie hibrid, de tip plug-in ori mild, de la caz la caz.

Cea de-a opta generație a legendarei compacte germane este programată să debuteze oficial în cadrul unui eveniment special organizat la mijlocul toamnei, la o lună distanță de la încheierea Salonului Auto Internațional de la Frankfurt. Primele exemplare ar putea ajunge la clienți înainte de sfârșitul anului, cu puțin noroc.

Citește și...