Cum arată noul iubit al Mădălinei Ghenea. Paparazzi din Italia i-au surprins împreună în vacanță

Publicat: 21/08/2020 | 23:02

Mădălina Ghenea a fost surprinsă în vacanță împreună cu noul iubit, în Portofino. Actrița de 32 de ani și noul partener au făcut înconjurul Italiei împreună cu câțiva prieteni.

De câteva săptămâni, Mădălina Ghenea postează filmări pe contul de Instagram în compania unor bărbați, în diferite orașe din Italia, arătându-se apropiată în special de unul dintre ei.

Presa tabloidă susține că acela a ar fi noul iubit al actriței, care recent s-a despărțit de italianul milionar Del Vecchio, fiul fondatorului companiei Luxottica, specializată în producerea și comerțul de ochelari.

Potrivit unui top Forbes din 2009, tatăl acestuia este cel mai bogat om de afaceri din Italia, cu o avere estimată la 24,7 milioane de dolari. De menționat este că Mădălina Ghenea s-a despărțit anterior de Matei Stratan, tatăl fetiței ei de 3 ani, după ce el a înșelat-o cu o cunoscută pianistă.

Nu îi este frică de singurătate

„Mulți dintre voi mă întrebați tot timpul de ce nu m-am căsătorit niciodată. Voi încerca să răspund cât mai bine. Personal, aș prefera să îmbătrânesc singură decât în ​​compania oricărui bărbat pe care l-am întâlnit până acum. Nu mă simt singură, incompletă sau neîmplinită, dar nu vorbesc despre asta.

Se pare că îi enervează pe oameni – în special pe bărbați. Singur nu este un status, este un cuvânt care mai bine descrie o persoană care îndrăznește să trăiască și să abordeze viața fără să depindă de alții. Muncește din greu, devine ceva în viață, dar căsătoria nu este o garanție și nu crede că un bărbat îi poate asigura garanții financiare“, povestea aceasta recent.