Cum arată prima soție a lui Cristian Cioacă și ce s-a întâmplat cu ea în Franța

Publicat: 13/10/2019 | 12:29

Înainte de a se căsătorit cu Elodia Ghinescu, Cristian Cioacă fost soțul Laviniei Bălan. Nu au stat foarte mult împreună, însă, fiindcă Lavinia a decis să părăsească România și s-a stabilit în Franța. Și-a întemeiat o altă familie, iar acum duce o viață împlinită.

Lavinia Bălan are 44 de ani și este senior-cercetător la Institutul de Știința Materialelor din Mulhouse, institut de referință în cercetarea chimică și biologică moleculară din Franța. Totodată, Lavinia Bălan a obținut și primul brevet de inventator pentru „nanocompozit luminiscent organo-anorganic bazat pe nanoparticule de oxid de zinc şi metoda sa de fabricare”.

Lavinia are și alte realizări extraordinare în domeniul profesional, putându-se lăuda și cu numeroase apariții în peste 100 de publicații de specialitate. Fosta soție a lui Cristian Cioacă a publicat 4 cărți, ultima apărând chiar în luna septembrie a acestui an.

Lavinia Bălan, prima soție a lui Cristian Cioacă

Cazul dispariției Elodiei Ghinescu

Avocata Elodia Marilena Ghinescu a dispărut în seara de 29 august 2007, cazul deschis ulterior fiind puternic mediatizat. În 2013, după o lungă anchetă, polițistul Cristian Cioacă, soțul Elodiei, a fost condamnat la 15 ani și 8 luni de ani de închisoare pentru crimă.

De-a lungul timpului, au fost lansate tot felul de ipoteze referitoare la dispariția avocatei Elodia Ghinescu, iar cei care au urmărit cu atenție toate informațiile nu au ajuns, încă, la o concluzie finală. Vărul lui Cristian Cioacă – fost angajat al Serviciului de Protecție și Pază – a făcut o declarație șocantă, potrivit gândul.info. Din spusele sale, Elodia Ghinescu ar fi în viață, însă nu în România, ci ”undeva în străinătate”, într-un program de protecție al martorilor.

„Elodia ar putea fi în acest moment într-un program de protecție a martorilor sau, pur și simplu, undeva în străinătate, sub identitate ascunsa”, le-a declarat vărul lui Cioacă anchetatorilor.

Citește și...