Cum s-a pozat Adrian Alexandrov după ce s-a aflat că Elena Udrea va rămâne după gratii

Publicat: 03/11/2018 | 10:06
Cum s-a pozat Adrian Alexandrov după ce s-a aflat că Elena Udrea va rămâne după gratii

Elena Udrea rămâne în arest în Costa Rica, după ce instanţa a respins solicitarea de eliberare făcută de reprezentanţii acesteia, scriu jurnaliştii din Costa Rica. Iubitul ei, Adrian Alexandrov, a vrut să le arate tuturor că în aceste momente fetița lor abia născută este pe mâini bune și se descurcă foarte bine în rolul de tătic. 

Elena Udrea este închisă în închisoarea Vilma Curling (Păstorul cel bun), după ce a fost arestată în baza mandatului internațional care a fost emis pe numele ei. Ea a cerut azil politic în Costa Rica și acum așteaptă un răspuns al autorităților din Costa Rica în ceea ce privește cererea de extrădare formulată de justiția din România.

Udrea a născut o fetiță, în luna septembrie, în Costa Rica, iar iubitul ei, Adrian Alexandrov, a fost nevoit să se stabilească acolo temporar pentru a putea s-o îngrijească.

El a publicat recent o poză în care o ține în brațe pe micuța Eva Maria pentru a le arăta tutuor că fetița a rămas pe mâini bune cât timp mama ei are probleme cu legea.

 

Elena Udrea a fost condamnată definitiv la 6 ani de închisoare în dosarul „Gala Bute” pentru luare de mită şi abuz în serviciu, însă ea a părăsit România, cerând azil politic în Costa Rica.

Procurorul-şef al Biroului Extrădări din Costa Rica, Laura Monge, spunea că procedura de extrădare în cazul Elenei Udrea şi al Alinei Bica continuă chiar dacă există solicitări pentru acordarea statutului de refugiat, iar mandatul de arestare poate fi prelungit şi după date de 30 decembrie, până la finalizarea procedurii de extrădare.

Citește și...