Cum să parchezi regulamentar şi fără probleme în Bucureşti – Amparcat.ro civilizat! Aplicaţia care face Capitala să zâmbească

Publicat: 12/08/2020 | 14:20
Cum să parchezi regulamentar şi fără probleme în Bucureşti – Amparcat.ro civilizat! Aplicaţia care face Capitala să zâmbească

AMPARCAT.RO – Cea mai nouă aplicaţie pentru telefonul mobil care permite parcarea automată în București a fost lansată zilele trecute. Aplicaţia AMPARCAT.RO a fost lansată zilele trecute pentru a uşura modul în care se poate plăti parcarea în Bucureşti. Instalând această aplicaţie pe telefonul mobil oricine poate parca apăsând un singur buton fără a trebui să ştie zone, tarife sau să alerge după parcagiu sau parcometru. De aceea motto-ul aplicaţiei este Parchează. Plătește. Zâmbește.

Disponibilă atât pe Android, cât şi pe iPhone aplicaţia are nenumărate funcţii care ajută utilizatorul să se descurce în traficul din București, potrivit economica.net.

Cum mă poate ajuta amparcat.ro?

Practic, folosind această soluție mobilă de plată a parcării scăpăm de o mulțime de acțiuni tipice și inutile cu care am fost obișnuiți:

  • să găsim un aparat de parcare în apropiere
  • să avem suficienți bani la noi (pentru că plata cu cardul oricum nu prea funcționează)
  • să nu uităm să punem bonul de parcare în loc vizibil în parbriz
  • să nu uităm pentru cât timp am plătit parcarea ca să nu expire și să luăm amendă
  • să revenim la mașină să prelungim parcarea dacă trebuie să stăm mai mult în oraș
  • să ne amintim unde am parcat, mai ales în alt oraș (recunoaște, ni s-a întâmplat fiecăruia)

Cum învăț să folosesc AmParcat?

În cadrul secțiunii Cont din aplicația mobilă se regăsește link către Manual de utilizare. Te rugăm să citești și Termeni și condiții împreună cu Politica de confidențialitate.

Unde funcționează AmParcat?

Momentan aplicația AmParcat se poate utiliza în Oradea și București.

Notificările automate permit evitarea amenzilor sau evitarea ridicării maşinii eliminând stresul generat de problemele zilnice generate de lipsa locurilor de parcare. Intră pe amparcat.ro şi descarcă gratuit aplicaţia! Parchează. Plăteşte. Zâmbeşte.