Cum sa scapi de burta in 7 zile cu exercitiile celebrului dr. Oz

Publicat: 10/08/2018 | 13:49

Vrei să topești grăsimea de pe abdomen și să îți tonifici odată cu el întregul corp? Cu toate acestea, nu vrei să auzi de sală din diverse motive sau sportul în natură? Ei bine, atunci îți oferim o soluție salvatoare: exercițiile renumitului chirurg cardiolog Mehmet Oz care te ajută să scapi de burtă și colăceii din jurul ei în doar o săptămână.

Citește și: Meghan Markle, dietă strictă și exerciții pentru a arăta impecabil în ziua nunții

Cum să scapi de burtă  în 7 zile cu exercițiile celebrului dr. Oz

În rândurile de mai jos sunt explicate exercițiile recomandate de dr. Oz, care te ajută să dai burta jos în doar o săptămână, potrivit doctoroz.com. Dacă întâmpinați probleme, aveți câte o fotografie în galeria foto pentru fiecare dintre exercițiile indicate.

Citește și: Vrei sa ai umeri superbi? Kylie Minogue te invata ce exercitii trebuie sa faci

Luni – Din poziţia culcat pe spate, cu mâinile îndoite sub cap, ridică genunchii până la cap ridicând puţin capul de pe podea. Încearcă să duci genunchii cât mai aproape de frunte, după care revino în poziţia de start. Execută 10-15 mişcări din acest exerciţiu.

Marți – Stai în picioare, ridică mâna dreaptă şi du-o îndoită uşor spre stânga. Ridică piciorul drept astfel încât genunchiul să ajungă la nivelul soldurilor şi roteşte-l până întâlneşte cotul mâinii ridicate, după care revino în poziţia de start. Repetă mişcarea şi pentru cealaltă parte a corpului, câte 10-15 reprize pentru fiecare.

Miercuri – Din poziţia culcat pe spate, picioarele îndoite puţin şi mâinile pe lângă corp, ridică genunchii astfel încât să apară paralel cu corpul tău. Menţine poziţia timp de 8-10 secunde şi repetă de cel puţin 5 ori.

Citește și: Beneficiile mai putin cunoscute ale exercitiilor fizice! 10 motive pentru care trebuie sa faci sport

Joi – Din poziţia culcat pe spate, ridică picioarele astfel încât să formeze un unghi de 90 de grade şi îndoaie puţin genunchii. Poziţionează-ţi mâinile sub zona lombară şi coboară piciorul stâng până aproape de podea, după care adu-l în poziţia iniţială. Repetă aceeaşi mişcare cu piciorul drept. Execută până la 20 de mişcări pentru fiecare picior.

Vineri – Din poziţia culcat, ridică picioarele la 90 de grade. Pune o mână pe abdomen şi cealaltă pe lângă corp. Desfă picioarele cât de mult poţi menţinând abdomenul încordat, după care revino în poziţia initială. Gândeşte-te că mimezi mişcările aripilor unui fluture. Execută această mişcare de 10 ori.

Sâmbătă – Stai în poziţia culcat pe spate, cu mâinile întinse şi ridicate pe lângă cap. Întăreşte muşchii abdominali şi ridică deodată mâinile, cât şi picioarele de pe sol, menţinând 15 secunde această postură. Apoi fără ca mâinile şi picioarele să atingă solul, roteşte-ţi corpul astfel încât să ajungi pe burtă. Menţine această postură timp de 15 secunde, după care revino în poziţia de start. Repetă exerciţiul complet de cel puţin 4 ori.

Citește și: Exercitii simple, dar de efect in remodelarea siluetei! Un trup sexy din 4 miscari

Duminică – Întinde-te pe spate cu genunchii puţin îndoiţi, tălpile pe sol şi mânile pe lângă corp. Contractă abdomenul, inspiră adânc şi expiră ridicând pelvisul, astfel încât să formeze o linie dreaptă cu partea de sus a corpului. Menţine poziţia 5 secunde, după care revino la poziţia iniţială. Repetă exerciţiul de cel puţin 10 ori.

Citește și: Nu face exercitii pe stomacul gol

Dr. Oz, truc-minune pentru o siluetă de invidiat

Împreună cu specialistul Roizen, Dr. Oz a  realizat o listă de cinci ingrediente care trebuie eliminate din dieta zilnică în cazul în care dorim să avem o sănătate de fier și, în același timp, un trup frumos conturat.

1. Uleiurile hidrogenate;

2. Zahărul (inclusiv băuturile răcoritoare);

3. Fructoza;

4. Făina albă;

5. Alimentele albe.

Citește și...