Meghan Markle, dietă strictă și exerciții pentru a arăta impecabil în ziua nunții

Autor: Alina Nistor
Publicat: 17/04/2018 | 15:35

Fiecare mireasă își dorește să arate senzațional în ziua în care va spune:’’Da!’’, iar Meghan nu este o excepție! Viioarea mireasă știe că toți ochii de pe întreg mapamondul vor fi ațintiți asupra ei așa că ține, cu strictețe, o dietă-minune și zilnic face exerciții. Nu de alta, dar Meghan este conștientă că un trup de zeiță nu se obține cu una, cu două ci cu… sacrificii!

Meghan, fană pilates și yoga

Umblă vorba-n târg că rochia de mireasă a lui Meghan Markle va fi mulată pentru a-i scoate în evidență formele de invidiat. Așa că Meghan practică yoga și pilates pentru a fi în formă, în ziua nunții regale. Iar pe lângă aceste lucruri, actrița ține un regim alimentar strict și merge cu bicicleta, timp de o oră, în fiecare dimineață și seară.  Bineînțeles, Meghan are și momentele ei de răsfăț atunci când trece pragul spa-urilor.

Actrița bea numai ceaiuri și apă plată

Cu patru săptămâni înainte de nuntă, Meghan a renunțat la alcool și bea numai ceaiuri din plante și apă plată. De asemenea, actrița a renunțat la carbohidrați și mănâncă numai fructe și legume. Totul pentru a avea un corp de invidiat și o piele cât mai hidratată. Păi, nici nu se putea altfel! O dată-n viață te măriți cu un prinț.

Citește și: BUCHETUL DE MIREASĂ AL LUI MEGHAN MARKLE VA AVEA FLORILE PREFERATE ALE PRINȚESEI DIANA

S-A AFLAT CINE I-A CUPLAT PE MEGHAN MARKLE SI PRINTUL HARRY! E O VEDETA GLOBALA, DAR NU VOR PUTEA SA O INVITE LA NUNTA. DE CE

Citește și...