Buchetul de mireasă al lui Meghan Markle va avea florile preferate ale Prințesei Diana

Publicat: 16/04/2018 | 19:01

Nunta regală a Prințului Harry cu logodnica sa se apropie cu pași repezi, iar pregătirile sunt în toi. Și, bineînțeles, viitoarea mireasă știe deja cum va arăta… buchetul ei de mireasă! Pentru că Meghan Markle nu a avut oportunitatea să o cunoască pe mama iubitului său, ea va face un gest măreț în memoria Prințesei Diana. Meghan a mărturisit că buchetul ei de mireasă va fi făcut din bujori, florile ei preferate, dar și din trandafiri albi, florile preferate ale Prințesei Diana.

Cuplul regal își va petrece luna de miere în Africa

După ce își vor spune jurămintele la Capela Sf.George din incinta castelului Windsor, Prințul Harry și logodnica lui își vor petrece luna de miere în Africa. Cei doi vor pleca în Namibia, o destinație renumită mai ales pentru viața sălbatică diversă. Este cunoscut faptul că Prințul Harry adoră elefanții așa că nu întâmplător a ales această destinație exotică. Împreună cu aleasa inimii sale, va merge în expediție și se va bucura de minunățiile locului. De altfel, prima vacanță pe care Prințul Harry și-a petrecut-o alături de Meghan a fost tot în Africa.

Citește și: S-A AFLAT CINE I-A CUPLAT PE MEGHAN MARKLE SI PRINTUL HARRY! E O VEDETA GLOBALA, DAR NU VOR PUTEA SA O INVITE LA NUNTA. DE CE

Citește și...