Acasă » Horoscop » Horoscop Zilnic » Cum va afecta eclipsa de Lună din această seară fiecare zodie și care dintre ele va primi cea mai mare lovitură

Cum va afecta eclipsa de Lună din această seară fiecare zodie și care dintre ele va primi cea mai mare lovitură

De: Alina S. 10/01/2020 | 07:30
Cum va afecta eclipsa de Lună din această seară fiecare zodie și care dintre ele va primi cea mai mare lovitură
Eclipsa de luna din 10 ianuarie 2020 va influenta toate zodiile

Prima eclipsă de Lună vizbilă din 2020 are loc, azi, pe 10 ianuarie. Fenomenul astronomic are influențe puternice și din punct de vedere astrologic, astfel că fiecare zodie va resimți, într-o oarecare măsură, acest eveniment. 

Luna ianuarie 2020 este marcată de producerea primei eclipse de Lună vizibile de pe teritoriul României. Mai exact, în data de 10 ianuarie poate fi urmărită o eclipsă de Lună prin din Europa, Asia, din Australia şi din Africa. Eclipsa de Lună prin penumbră va începe la ora 19:08, când Luna va începe să intre în conul de penumbră al Pământului, atingând maximul la ora 21:10, când aproximativ 90% din suprafața Lunii va fi acoperită de penumbra Pământului. Eclipsa se va termina la ora 23:12, moment în care Luna va ieși din penumbra Pământului.

Eclipsa de Luna din 10 ianuarie este afectată de pozitiile lui Mercur, Saturn, Pluto și Ceres. Luna opusă Soarelui în timpul unei eclipse lunare accentuează polaritățile din viața ta, ceea ce creează multă tensiune. Așadar, imaginați-vă tensiunea creată cu o lună supraalimentată în fața unui cumul atât de intens de planete.

Eclipsa de Luna este influențată și de o stea fixă ​​majoră –Castor. Această stea este asociată cu succesul și geniul, atunci când este folosită bine. Însă afectat de planete in opoziție, Castor poate provoca pierderi, nesiguranță și crize nervoase.

Horoscop Eclipsă de Lună 10 ianuarie 2020

Eclipsele de lună din axa Rac-Capricorn aduc conștientizare pe mai multe planuri. Astfel vom fi mai atenți la următoarele aspecte: echilibrul dintre muncă și familie,  împlinirea emoțională versus ideile convenționale despre succes,  grijă de sine versus obsesia de a fi productiv profesional, a fi sau a nu fi tu însuți, cu eliberarea de ce așteaptă familia sau presiunea socială de la ține.

Citește și:

Eclipsa de Lună pentru Rac

Racii sunt vedetele săptămânii:  și eclipsa au loc, vineri, în zodia lor! Acum este momentul cel mai bun pentru Racii care vor să își schimbe viața. Acum ei pot lua decizii ferme, pe care le vor și respecta, fără să mai dea prioritate celor din jurul lor.

Nativii din Rac îşi vor vedea, astăzi, visul împlinit. De foarte mult timp v-aţi dorit cu nerăbdare acest lucru, iar astăzi, în sfârşit se întâmplă.

Luna va pune accent pe imaginea exterioară a Racului, pe scopurile personale, cu materializarea puternică a Capricornului. Ești Rac și vrei să lansezi un proiect nou ? Este bine să o faci sub energia acestei eclipse de lună. Este o perioadă puternică pentru schimbări masive. Dacă încă te simți confuz despre acestea, deschide-te spre informația care urmează să îți fie prezentată.

Eclipsa de Lună pentru Berbec

Eşti mai puternic decât crezi, deci nu te mai plânge întruna că nu ştii, nu poţi, nu ai, nu eşti pregătit. Deţii toate resursele necesare în interiorul tău.

Cel mai bun mod de a obţine ceea ce vă doriţi este să cereţi acest lucru, dragi Berbeci. Amintiţi-vă totuşi să folosiţi diplomaţia în discuţiile, mai ales oficiale, pe care trebuie să le purtaţi astăzi. Fiţi sinceri, politicoşi, acţionaţi cu tact.

Eclispa de Lună pentru Taur

Energia acestei eclipse te va ajuta să te focusezi pe lumea ta interioară și să dai drumul trecutului ce nu îți mai servește scopurilor de acum încolo. Cel mai mare impact e asupra comunicării și energiilor de acasă. Pot fi și unele schimbări în legătură cu familia ta sau legate de domiciliul tău.

Eclipsa de Lună pentru Gemeni

Pentru tine se anunţă un sfârşit de săptămână excelent, asta fiindcă vei petrece clipe de neuitat în compania persoanei iubite. Mai mult decât atât, vei avea ocazia să ajuţi o rudă îndepărtată cu care ai tot evitat să vorbeşti.

Eclipsa de Lună pentru Leu

Ţi-e puţin frică de impactul cuvintelor tale, şi preferi să taci, deocamdată, aşteptând momentul potrivit pentru a-ţi exprima public opinia. E ca şi cum ar trebui să spui ultimul cuvânt într-o situaţie şi încă nu eşti suficient de bine pregătit. Poate a venit vremea să spui un da sau un nu la o întrebare capitală: dacă accepţi sau nu un job, dacă refuzi sau nu o ofertă.

Eclipsa de Lună pentru Fecioară

Nativii din zodia Fecioară trec, astăzi, printr-o mulţime de stări emoţionale provocate de o serie de veşti, unele foarte bune, iar altele mai puţin bune. Tot ce trebuie să faceţi este să trageţi mai multe concluzii din această zi şi să le consideraţi învăţături de minte.

Eclipsa de Lună pentru Balanță

Astrologii trag un semnal de alarmă pentru cei din zodia Balanță. Ştii multe, dar nu ştii totul. E timpul să devii mai umil, mai modest. Lasă oamenii din jurul tău să te înveţe ceva nou şi lasă lasă lumea să îţi arate ceva ce nu ai mai văzut niciodată. Când eşti prea acaparat de ceea ce vrei şi gândeşti, nu mai e loc să vrei şi să gândeşti ceva nou. E o zi perfectă să te aşezi într-un parc ăe o bancă şi să-i priveşti pe oameni.

Eclipsa de Lună pentru Scoprion

Opreşte-te un pic şi priveşte înapoi, la etapele care se apropie de final, ca să te asiguri că nu ai lăsat nimic nerezolvat. La un final de capitol, trebuie să te eliberezi de resentimente, de regrete, de amintiri neplăcute, pentru că după ce îţi eliberezi sufletul de emoţii negative, vei fi pregătit pentru o renaştere. Lasă tot ce te-a deranjat în urmă, închide acel capitol pentru totdeauna, acceptând faptul că din toate acestea ai mai învăţat ceva util pentru tine.

Eclipsa de Lună pentru Săgetător

Azi vei înţelege, pentru a câta oară, că unele lucruri nu se întâmpla atunci când ai vrea tu, ci atunci când le este dat de sus, dintr-un plan divin, să apară! Toate la timpul lor, vei auzi în jurul tău iar şi iar ca un refren obsedant încât, la urma urmei, vei accepta şi tu asta şi te vei relaxa un pic, aşteptând momentul potrivit pentru toate. Dacă insişti să ajungi la un anumit ţel acum, din ambiţie, vei vedea că apar o mulţime de piedici neprevăzute care vor prelungi lucrurile în aşa fel încât să ducă tot acolo la ziua şi locul în care le era dat să se manifeste.

Eclipsa de Lună pentru Capricorn

O zi de detaşare, de linişte, de repaus sau de refugiu din furtuna de evenimente în care eşti prins te-ar putea ajuta să vezi viaţa dintr-o altă perspectivă, iar soluţiile la problemele care te preocupă se vor ivi mult mai repede. Apasă butonul stop pentru o zi! Încearcă să faci puţină ordine în interiorul tău, altfel vei face o impresie foarte proastă rudelor sau colegilor de serviciu.

Eclipsa de Lună pentru Vărsător

Vărsătorii au încredere în ei şi simt că pot muta munţii din loc. Astăzi, vezi soluţia unei probleme care te macină de ceva vreme. Drept urmare, este momentul să rezolvi lucrurile care te deranjează. Trăieşte-ţi viaţa după propriile principii şi nu face compromisuri.  Înconjoară-te doar de lucruri care te fac să te simţi bine şi îţi ridică moralul: culoare, lumină, copii, muzică, glume

Eclipsa de lună pentru Pești

E o lecţie de viaţă pe care cineva drag ţi-o oferă pe gratis, ca atare trebuie s-o prinzi din zbor cu entuziasm şi încredere, pentru că mai devreme sau mai târziu, se va dovedi a fi esenţială în procesul anumitor evenimente în care eşti direct implicat.

În ceea ce-i privește pe prieteni, s-ar putea ca, în weekend, să nu fie încântați de alegerile nativilor în plan personal, criticându-le partenerul de viață sau noua cucerire. Dar Peștii nu se vor lăsa influențați.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel,...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul ei iubit a fost găsit fără suflare într-un hotel din Miami
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce şi măriri de 90%
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume o vizitează
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume...
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Boala care se întinde pe tot globul. Jumătate din populație e în pericol
Boala care se întinde pe tot globul. Jumătate din populație e în pericol
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Roxana Vancea și-a mutat copilul la o grădiniță de stat de la una privată. Ce a nemulțumit-o
Roxana Vancea și-a mutat copilul la o grădiniță de stat de la una privată. Ce...
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și Vărsătorii sunt avantajați
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și...
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea