Home » Horoscop » Horoscop săptămânal 6 – 12 ianuarie 2020. Racii au parte de trăiri intense

Horoscop săptămânal 6 – 12 ianuarie 2020. Racii au parte de trăiri intense

De: Alexandru C. 03/01/2020 | 08:09
Horoscop săptămânal 6 – 12 ianuarie 2020. Racii au parte de trăiri intense
Horoscop săptămânal 6 – 12 ianuarie 2020. Racii au parte de trăiri intense

Cancan.ro îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 6 – 12 ianuarie 2020, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru perioada 6 – 12 ianuarie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în 6 – 12 ianuarie 2020 se numără și cea a Racilor care au parte de emoții și trăiri intense, atât în plan personal, cât și socio-profesional.

Săptămâna 6 – 12 ianuarie 2020 este marcată de un fenomen extrem de important și impactant pentru toate zodiile. Pe data de 10 ianuarie 2020 se va forma Lună Plină în zodia Rac, eveniment astrologic care va fi însoțit de o remarcabilă eclipsă de Lună.

Eclipsele de Lună sunt resimțite puternic la nivel emoțional și energia lor este asociată cu încheierea unui capitol de viață și culegerea roadelor. În preajma acestei eclipse de Lună din Rac putem fi mai sensibili, mai emoționali, mai întorși către trecut și este foarte probabil să avem parte de surprize neașteptate, de răsturnări de situație care să ne inducă nevoia de schimbare și, implicit, de evoluție. Eclipsa de Lună din 10 ianuarie 2020 se petrece cu Luna în tranzit prin zodia Rac aflată în opoziție cu Soarele în tranzit prin zodia Capricorn. Fiind activată această axă, este de înțeles că cei născuți în zodia Rac și Capricorn, care au ascendentul sau au marcaje  în aceste zodii, vor fi cei mai afectați, însă Eclipsa de Lună va marca și ceilalți nativi, în diferite sectoare de viață.

Un alt aspect astrologic important pe care-l va trata horoscopul săptămânii 6-12 ianuarie 2020 este ieșirea din retrogradare a lui Uranus, planeta surprizelor și schimbărilor bruște, dar și a adevărului. Uranus a intrat în Taur în anul ce tocmai s-a încheiat și-și va continua tranzitul prin acest semn zodiacal până în anul 2026, prin urmare lupta între schimbare, propusă de planetă, și stabilitatea și statornicia Taurului va fi un subiect fierbinte în toată această perioadă.

Pe data de 12 ianuarie 2020, Uranus va ieși din retrogradare în zodia Taur și astfel ne va susține pe toți să acceptăm cu mai multă ușurință schimbările din viața noastră și să fim mai deschiși la surprize, indiferent că sunt plăcute sau neplăcute. Se vor înlătura o serie de neînțelegeri, cel mai probabil financiare, și vom da mai multă valoare resurselor personale de care dispunem.

CITEȘTE Și: HOROSCOPUL BANILOR ȘI AL CARIEREI PENTRU 2020

Tot pe data de 12 ianuarie are loc conjuncția Saturn-Pluton care se petrece în semnul Capricorn, o conjuncție rară, care se întâmplă o dată la aproximativ 33-38 de ani și care marchează noi începuturi. Ceva se dărâmă, se distruge, pentru ca altceva să se clădească, să se regenereze, iar din acest motiv ar putea fi resimțită ca neplăcută la început, însă beneficiile sale pe termen lung sunt remarcabile. Unirea energiilor acestor două planete deosebit de puternice este resimțită încă din primele zile ale anului 2020 și va fi resimțită până în preajma zilei de 24 ianuarie, efectele sale continuându-se timp îndelungat de acum înainte.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 6 – 12 ianuarie 2020

Cei născuți în zodia Berbec au parte de o luptă puternică pentru menținerea echilibrului între carieră și familie. Pe de o parte, Luna Plină și Eclipsa de Lună amprentează sectorul familiei, iar pe de altă parte, conjuncția Saturn-Pluton activează cariera, iar Uranus stimulează casa financiară, a banilor munciți. Ei bine, s-ar putea ca schimbările și noutățile, oportunitățile care apar în sectorul profesional să fie aducătoare de faimă și recunoaștere, de profit financiar, dar să fie acaparante și din acest motiv unii nativi să ia decizii radicale privind familia, căminul. În această perioadă pot apărea schimbări de domiciliu, mutări, renovări și chiar tranzacții de bunuri imobiliare.

Horoscop săptămânal Taur: 6 – 12 ianuarie 2020

Cei născuți în zodia Taur au parte de o perioadă de transformări și schimbări legate de comunicare și de modul în care interacționează cu cei din jur. Dacă Eclipsa de Lună îi poate face mai emotivi, dar și mai aprigi în dialog, (unii nativi pot avea conflicte cu cei dragi și pot încheia relații cu rudele) conjuncția Saturn-Pluton le cere să învețe întocmai răbdarea în acest sens. De altfel, acestă conjuncție este deschizătoare de drum pentru cei care-și doresc să călătorească, să învețe o limbă străină, să atingă spiritualitatea și să-și schimbe niște filozofii și concepții de viață. Este o perioadă care deschide noi orizonturi pentru cei ce-și doresc să-i învețe pe alții, pentru cei care-și doresc să studieze și să predea, pentru cei care vor să cunoască dincolo de ce este la îndemână, care-și doresc să exploreze, pentru cei care lucrează în mediul academic, în comerț sau în mediul online. Posibil ca unii Tauri să plece în străinătate pentru un nou loc de muncă. Promovarea online poate fi un punct de plecare pentru Taurii care-și propun să iasă în față acum, mai ales că Uranus își ridică orice urmă de restricție pe care le-a adus-o în ultimele luni și-i susține să aibă mai multă încredere în ei înșiși, și spunem asta punctând faptul că Uranus este întocmai planeta care le guvernează cariera.

Horoscop săptămânal Gemeni: 6 – 12 ianuarie 2020

Cei născuți în zodia Gemeni au parte de o perioadă de schimbări și transformări remarcabile legate de zona financiară. În timp ce Eclipsa de Lună vine să încheie o situație financiară, conjuncția Saturn-Pluton vine să le deschidă noi orizonturi legate de modul în care-și administrează finanțele. Poate aduce o moștenire, un câștig într-un de proces, partaj, o aprobare a unui credit, însă le cere mai multă responsabilitate în felul în care-și cheltuie banii și resursele personale. Chiar dacă le vin bani, trebuie să știe în ce, cum și când să-i investească. Uranus le cere să se uite mai atent și mai sincer în trecut, la acțiunile lor, la fricile și temerile lor, la obsesiile lor, la viciile lor și să aducă schimbări care să le favorizeze evoluția și expansiunea prin cunoaștere, expansiunea profesională. Este o perioadă în care pasiunea și sexualitatea vor atinge cote înalte și nu este exclus ca o persoană din trecut să le încingă simțurile.

VEZI ȘI AICI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA IANUARIE 2020

Horoscop săptămânal Rac: 6 – 12 ianuarie 2020

Cei născuți în zodia Rac vor avea parte de trăiri intense, profunde în această perioadă. Eclipsa de Lună se va forma în zodia lor, cu puternic impact asupra personalității lor, asupra principiilor lor și asupra modului în care interacționează cu cei din jur. Conjuncția Saturn-Pluton poate fi deschizătoare de drum în ceea ce privește relațiile nativilor, înclusiv căsătoria. Nu este exclus ca unii Raci care se află în relații toxice și neproductive, nefuncționale, acum să ia decizia de a se despărți. Pe de altă parte, nativii singuri pot cunoaște acel partener mult visat alături de care să ajungă la altar în viitor. Atenție la persoane din trecut care pot reveni accidental sau brutal în viața lor și de care trebuie să se desprindă definitiv. Nu este exclus ca un rol important în această schemă să-l joace chiar prietenii, anturajul, având în vedere că Uranus iese din retrogradare în acest sector.

Horoscop săptămânal Leu: 6 – 12 ianuarie 2020

Cei născuți în zodia Leu vor avea parte de o perioadă cu puternic impact asupra sănătății și stării de spirit. Ceea ce nu au tratat în trecut sau au tratat necorespunzător, acum, odată cu Eclipsa de Lună și cu conjuncția Saturn-Pluton, se va întoarce pentru a fi remediat și vindecat. O serie de frici, temeri, psihoze, obsesii și vicii pot ieși acum la suprafață pentru a fi tratate și dizolvate. Pe de altă parte, la locul de muncă vor fi deosebit de conștiincioși și responsabili și au mari șanse să fie observați și apreciați. Cei care vor să-și schimbe jobul sau își caută un loc de muncă, acum se pot angaja, mai ales că Uranus iese din retrogradare și înlătură orice urmă de obstacol pe care a pus-o în sectorul carierei în ultimele luni de zile.

Horoscop săptămânal Fecioară: 6 – 12 ianuarie 2020

Cei născuți în zodia Fecioară au parte de schimbări legate de prieteni, de persoana iubită și modul în care se raportează la iubire. Eclipsa de Lună poate încheia o relație de prietenie sau un plan, proiect pe care nativii l-au avut împreună cu cineva din anturaj și care nu le-a adus beneficiile așteptate. Conjuncția Saturn-Pluton va fi deschizătoare de orizonturi în iubire, însă nu este exclus ca pentru asta să fie nevoie ca unii nativi să trebuiască să treacă peste o poveste de dragoste din trecut sau să încheie o relație actuală care nu funcționează. În cuplurile solide, bine sudate și responsabile poate apărea un copil. Nativii care sunt deja părinți ar trebui să-și revizuiască atituidinea față de aceștia, să nu-i mai sufoce. Un impact major, deschizător de drumuri, îl poate avea această perioadă și în sectorul activităților creative, sportive, distractive, unde nativii se pot remarca printr-un talent, printr-o pasiune înnăscută. Pe de altă parte, odată cu ieșirea din retrogradare a lui Uranus, este posibil ca unele Fecioare să primească oferte de muncă din străinătate și chiar să decidă să-și schimbe jobul, cariera.

NU RATA: MEGA-HOROSCOPUL LUI 2020

Horoscop săptămânal Balanță: 6 – 12 ianuarie 2020

Cei născuți în zodia Balanță au parte de conjuncția Saturn-Pluton în sectorul familiei, al locuinței și al bunurilor de patrimoniu. O nouă etapă se va consolida în relația cu cei dragi și este absolut necesar să ierte trecutul, să-i ierte pe cei din familie care, cumva, simt ei că le-au greșit. Nu este exclus ca unii nativi să se gândească să-și construiască propriul lor cămin sau să vândă/cumpere o casă, un bun imobiliar, mai ales că și Uranus îi susține prin faptul că-și revine în mers direct pe casa financiară a banilor altora, a moștenirilor, creditelor și proceselor. În carieră se poate încheia o etapă pentru a face loc unui alt episod profesional.

Horoscop săptămânal Scorpion: 6 – 12 ianuarie 2020

Cei născuți în zodia Scorpion vor trebui să lucreze puternic în această perioadă sectorul comunicării și al modului în care interacționează cu cei din jur. Conjuncția Saturn-Pluton le va deschide noi orizonturi legate de învățare, predare, deplasări, călătorii, cu atâr mai mult cu cât Pluton le este guvernator. Pot relua cursuri din urmă sau se pot folosi de tot ceea ce au învățat pentru a-i învăța pe alții. Sunt favorizați cei care-și propun să lucreze sau deja lucrează în mediul academic, în comerț sau au afaceri în mediul virtual. Promovarea online îi va ajuta foarte mult pe nativi. Luna Plină poate încheia un capitol legat de anumite filozofii de viață, unele învechite, sau legat de studii și unii nativi pot obține o diplomă. Uranus își revine în mers direct prin sectorul parteneriatelor și căsătoriei și va îmbunătăți viziunea și atitudinea nativilor vizavi de această zonă.

Horoscop săptămânal Săgetător: 6 – 12 ianuarie 2020

Cei născuți în zodia Săgetător au parte de conjuncția Saturn-Pluton în sectorul financiar și pentru acești nativi se poate ivi o posibilitate remarcabilă de a-și îmbunătăți veniturile. Totodată, este important să evalueze modul în care s-au raportat până acum la bani și la propriile lor resurse pentru a nu mai face greșeli și în viitor. Eclipsa de Lună poate încheia o etapă financiară în legătură cu banii pe care-i dețin cu ceilalți, o etapă care vizează o moștenire, un partaj, un credit, poate chiar achitarea unui credit sau a unei datorii. Uranus la înlesni comunicarea cu colegii de muncă și superiorii, inclusiv modul în care nativii își desfășoară activitatea și, pe de altă parte, poate aduce îmbunătățiri stării de sănătate.

Horoscop săptămânal Capricorn: 6 – 12 ianuarie 2020

Cei născuți în zodia Capricorn au parte de conjuncția Saturn-Pluton întocmai în semnul lor și este un moment deosebit de impactant pentru acești nativi având în vedere că Saturn le este și guvernator. Vor avea o energie de invidiat, vitalitate și putere interioară, curaj și înțepeciune să se transforme până în profunzimile ființei lor. Vor trebui să lase trecutul în spate cu tot ce presupune acesta și să privească spre viitor cu mai multă încredere în ei înșiși. Vor reuși să-și îmbunătățească comunicare și modul în care relaționează cu ceilalți, însă înainte trebuie să vorbească cu ei înșiși. Pentru Capricorni se deschid noi orizonturi care vor aduce cu sine recunoaștere și progres personal, ascensiune profesioanlă. În cuplu poate fi un moment mai delicat odată cu această Eclipsă de Lună care li se formează în sectorul relațional. Relațiile care nu sunt solide, căsniciile nefuncționale și care nu sunt bazate pe obiective comune ale partenerilor se pot încheia acum. Cu toate astea, Uranus își va încheia retrogradarea în sectorul iubirii și ar putea susține din această privință cuplurile noi formate, însă este planeta surprizelor și niciodată nu știm cât de plăcute sau nu sunt darurile sale. De exemplu, unii nativi vor simți nevoia de mai multă libertate și independență în cuplu, în timp ce alții pot fi predispuși de energia uraniană nonconformistă la aventuri, flirturi și cuceriri.

Horoscop săptămânal Vărsător: 6 – 12 ianuarie 2020

Cei născuți în zodia Vărsător au parte de Eclipsa de Lună în sectorul muncii și al sănătății și nu este exclus să iasă la iveală o serie de nemulțumiri legate de sarcini, program de lucru, responsabilități, aspect care pentru unii nativi poate fi esențial în luarea deciziei de a-și schimba jobul. Pe de altă parte și starea de sănătate poate fi delicată, vulnerabilă, iar nativii pot fi încercați de foarte multe emoții și tumult interior, mai ales că marea conjuncție Saturn-Pluton se petrece pe o casă a subconștientului și a bolilor de lungă durată. Va fi o perioadă în care nativii se vor retrage, se vor închide în sine și vor medita, vor începe un amplu proces de introspecție, iar la finalul acestuia va începe vindecarea. Vor lăsa trecutul în spate, cu traumele, fricile și obsesiile, nevrozele lui, se vor îndepărta de vicii și vor recontura viitorul cu mai mult optimism. În plus, toate aceste frământări vor fi benefice nu doar pentru sufletul și mintea lor, ci și pentru ascensiunea lor profesională, pentru că Pluton le guvernează cariera și este implicat în conjuncție. Vor înțelege altfel totul acum și se vor raporta într-un mod diferit la viitor, iar ceea ce este important este că vor redescoperi calea spre evoluția spirituală, spre credință. Uranus în mesrul său direct poate aduce o îmbunătățire a modului în care intercaționează cu familia.

Horoscop săptămânal Pești: 6 – 12 ianuarie 2020

Cei născuți în zodia Pești au parte de răsturnări de situație în sectorul sentimental, odată cu Eclipsa de Lună, și nu este exclus ca o poveste de iubire aflată la început să se încheie acum. Cu toate astea, pot transforma durerea în artă și pot avea succes în domeniul creativ. Emoțiile nativilor pot atinge apogeul acum, iar în cuplurile de lungă durată se poate lua decizia de a deveni părinți. Conjuncția Saturn-Pluton se petrece în sectorul prietenilor și este posibil ca o astfel de relație să se încheie definitiv și asta să le aducă beneficii nativilor, mai ales dacă la mijloc era vorba de un plan sau proiect comun. Pe de altă parte, nativii pot intra în cercuri noi, în anturaje deosebite, pot cunoaște persoane cu funcție și statut care să-i ajute în ascensiunea profesională. În orice caz, cu Uranus revenit în mers direct, este o perioadă benefică comunicării, negocierilor și călătoriilor scurte.

 

Parteneri
Ce a păţit iubita lui Vladimir Putin. Şocul pe care l-a avut sâmbătă dimineaţă
Ce a păţit iubita lui Vladimir Putin. Şocul pe care l-a avut sâmbătă dimineaţă
Cum juca Alexandru Arșinel table ore întregi cu Ion Țiriac! Dezvăluiri fabuloase: `Era ahtiat`
Cum juca Alexandru Arșinel table ore întregi cu Ion Țiriac! Dezvăluiri fabuloase: `Era ahtiat`
Cea mai frumoasă Dacia din toate timpurile nu este desenată de români: Speeder coupe sport
Cea mai frumoasă Dacia din toate timpurile nu este desenată de români: Speeder coupe sport
Impactul COVID asupra creierului. Analiza pe care trebuie să o faci dacă simptomele neurologice persistă
Impactul COVID asupra creierului. Analiza pe care trebuie să o faci dacă simptomele neurologice persistă
Dr. Adrian Marinescu: Românii care trebuie doar să ciocnească, fără să bea alcool. Boala silențioasă a ficatului
Dr. Adrian Marinescu: Românii care trebuie doar să ciocnească, fără să bea alcool. Boala silențioasă...
O rețea DIN UMBRĂ! Un atac MASIV al Rusiei asupra Europei a fost...
O rețea DIN UMBRĂ! Un atac MASIV al Rusiei asupra Europei a fost...
A MURIT chiar acum la MOSCOVA! Rusia, în stare de şoc. AU CONFIRMAT oficial decesul
A MURIT chiar acum la MOSCOVA! Rusia, în stare de şoc. AU CONFIRMAT oficial decesul
Nu s-a văzut asta pe primele imagini! E cutremur în scandalul Prodanca-Reghe
Nu s-a văzut asta pe primele imagini! E cutremur în scandalul Prodanca-Reghe
BANCUL ZILEI: Ion este obligat să facă amor sălbatic: Măi, Marie, știi tu ce efort presupune o partidă de sex?
BANCUL ZILEI: Ion este obligat să facă amor sălbatic: Măi, Marie, știi tu ce efort...
Mulți au observat că fiul Vlăduței Lupău seamănă cu băiețelul lui Culiță! Ce i-a spus Adi Rus artistului
Mulți au observat că fiul Vlăduței Lupău seamănă cu băiețelul lui Culiță! Ce i-a spus...
Modul în care rușii îi enervează pe europeni. O fac, fără rușine, 24/7, pe site-uri populare
Modul în care rușii îi enervează pe europeni. O fac, fără rușine, 24/7, pe site-uri...
Vladimir Putin, discurs cu ameninţări la anexarea teritoriilor ucrainene. Putin: Ne vom proteja valorile noastre de Occident/ Oamenii din Doneţk, Luhansk, Herson şi Zaporojie devin cetăţenii noştri pentru totdeauna (captură foto The Telegraph)
Vladimir Putin, discurs cu ameninţări la anexarea teritoriilor ucrainene. Putin: Ne vom proteja valorile noastre...
CUTREMUR FINANCIAR în România! Se întâmplă de la 1 octombrie. BNR a anunţat fix acum
CUTREMUR FINANCIAR în România! Se întâmplă de la 1 octombrie. BNR a anunţat fix acum
Temperaturi de vară în luna octombrie. Mercurul din termometre va atinge valori de aproape 30 de grade Celsius
Temperaturi de vară în luna octombrie. Mercurul din termometre va atinge valori de aproape 30...
Topul vedetelor care poluează cel mai mult planeta. Surpriza de pe primul loc
Topul vedetelor care poluează cel mai mult planeta. Surpriza de pe primul loc
Vestea pe care toți românii o așteptau! Iohannis a promulgat legea
Vestea pe care toți românii o așteptau! Iohannis a promulgat legea
Programul funeraliilor lui Alexandru Arșinel. Când va fi condus pe ultimul drum. Fiii actorului vor îndeplini ultimele dorințe ale tatălui lor
Programul funeraliilor lui Alexandru Arșinel. Când va fi condus pe ultimul drum. Fiii actorului vor...
Liviu Vârciu a prezentat apartamentul de lux pe care i l-a cumpărat Carminei: „Ce surpriză i-a făcut tati fetei”
Liviu Vârciu a prezentat apartamentul de lux pe care i l-a cumpărat Carminei: „Ce surpriză...
Ultimele cuvinte ale lui Alexandru Arșinel, pe patul de moarte: 'Doamneee, te rog…'
Ultimele cuvinte ale lui Alexandru Arșinel, pe patul de moarte: 'Doamneee, te rog…'
Mesajul tulburător al mamei care s-a sinucis după ce băiețelul i s-a înecat: ”Ca și când lumea se va sfârși”
Mesajul tulburător al mamei care s-a sinucis după ce băiețelul i s-a înecat: ”Ca și...
Unealtă Parkside cu acumulator, mică și multifuncțională, la Lidl săptămâna viitoare
Unealtă Parkside cu acumulator, mică și multifuncțională, la Lidl săptămâna viitoare