Cum va decurge înmormântarea tatălui Mădălinei Manole. Ion Manole nu va avea parte de slujbă religioasă

Autor:
Publicat: 10/09/2020 | 17:27
Cum va decurge înmormântarea tatălui Mădălinei Manole. Ion Manole nu va avea parte de slujbă religioasă

Moartea tatălui Mădălinei Manole i-a adus o infinită tristețe în suflet fiului acestuia, Marian Manole, care este singurul om ce mai poate redeschide dosarul morții „Fetei cu părul de foc”.

Problemele de sănătate și infectarea cu virusul COVID-19 i-au fost fatale lui Ion Manole. Medicii nu au mai putut să-i salveze viața tatălui Mădălinei Manole, iar acesta a murit pe patul de spital.

Marian Manole a oferit informații despre modul în care se va desfășura înmormântarea tatălui său. Mai exact, din cauza faptului că Ion Manole a murit infectat cu COVID-19, acesta va fi băgat direct în sicriu și mai apoi transportat la spital. De asemenea, tatăl Mădălinei Manole nu va avea parte de o slujbă religioasă și va fi înmormântat alături de soția sa.

”Lângă mama va fi înmormântarea. Nu i se va face o slujbă, decât la cimitir. De la morgă este băgat în sicriu și direct la cimitir. Sunt multe proceduri, nu știu când va fi înmormântat, mâine sau poimâine. În funcție de cum vor ieșit actele.

Chiar vorbeam cu el când am ieșit din spital și era lucid și spunea că nu o să își dea duhul până când nu o să afle adevărul. Au murit cu două dorințe neîmplite (n.r. tatăl și mama lui). Așa cum au vrut cei de la Otopeni și de la Botoșani” a spus Marian Manole, la Antena Stars.

Marian Manole cere redeschiderea dosarului morții Mădălinei Manole

Fratele Mădălinei Manole, Marian, a cerut ca dosarul morții cântăreței să fie redeschis, pentru a se afla dacă „fata cu părul de foc” s-a sinucis sau a fost omorâtă.

Bărbatul s-a apucat să strângă bani pentru procese și este ajutat de avocaţi şi criminalişti de renume. Marian Manole a acordat un interviu pentru Antena Stars în care a anunțat că stânge bani din donații pentru a redeschide dosarul morții vedetei.

„Oricine vrea să ajute această cauză este binevenit, neapărat bani. Aștept să doneze oameni puternici, din țară din afară. Orice om care a iubit-o pe Mădălina Manole și care vrea să știe adevărul, poate să ajute, dacă vrea”, a spus fratele cântăreței.

Totodată, bărbatul a explicat că dosarul morții Mădălinei Manole nu a fost deschis timp de 10 ani pentru că nu au existat oameni capabili să ducă la bun sfârșit ancheta.

„Pentru că nu au existat oameni pricepuți care să se ocupe de caz. Tata este primul om care a luptat acum 10 ani, după decesul fetei lui și singurul care a luptat să afle adevărul”,a mai spus bărbatul.