Fratele Mădălinei Manole cere redeschiderea dosarului morții artistei. Criminaliștii internaționali nu cred în varianta sinuciderii

Publicat: 08/08/2020 | 19:28
Fratele Mădălinei Manole cere redeschiderea dosarului morții artistei. Criminaliștii internaționali nu cred în varianta sinuciderii

Fratele Mădălinei Manole, Marian, a cerut ca dosarul morții cântăreței să fie redeschis, pentru a se afla dacă „fata cu părul de foc” s-a sinucis sau a fost omorâtă.

Bărbatul s-a apucat să strângă bani pentru procese și este ajutat de avocaţi şi criminalişti de renume. Marian Manole a acordat un interviu pentru Antena Stars în care a anunțat că stânge bani din donații pentru a redeschide dosarul morții vedetei.

Citește și: Ce bilet de adio a lăsat Mădălina Manole chiar înainte să se sinucidă: „Vinde casa și…”

„Oricine vrea să ajute această cauză este binevenit, neapărat bani. Aștept să doneze oameni puternici, din țară din afară. Orice om care a iubit-o pe Mădălina Manole și care vrea să știe adevărul, poate să ajute, dacă vrea”, a spus fratele cântăreței.

Totodată, bărbatul a explicat că dosarul morții Mădălinei Manole nu a fost deschis timp de 10 ani pentru că nu au existat oameni capabili să ducă la bun sfârșit ancheta.

„Pentru că nu au existat oameni pricepuți care să se ocupe de caz. Tata este primul om care a luptat acum 10 ani, după decesul fetei lui și singurul care a luptat să afle adevărul”, a mai spus bărbatul.

Îl bănuiește pe Mircea Petru pentru crimă

Marian Manole este convins de faptul că soțul Mădălinei, Mircea Petru, are legătură cu moartea artistei și încearcă acum să demonstreze acest lucru. Acesta a dezvăluit că are deja formată o echipă de profesioniști împreună cu care urmează să încerce să afle adevărul.

Nu rata: Dan Negru, mesaj tulburător la 10 ani de la moartea Mădălinei Manole: “Noi suntem criminalii ei”

El a postat un anunț pe contul lui de socializare prin care solicită ajutorul financiar al fanilor pentru a strânge bani pentru cheltuieli de judecată.

„Bună seara, fani ai Mădălinei de pretutindeni! Eu sunt Marian Manole, fratele artistei, pentru cine nu mă cunoaște! Au trecut anii și peste mine! Nu mai sunt tânărul care mergea cu ea prin turnee, mândru că sunt fratele ei!”. 

Moartea Mădălinei Manole

Mădălina Manole a decedat în 14 iulie 2010, chiar în ziua în care a împlinit 43 de ani. Cântăreața a fost găsită decedată în locuința ei de pe strada Griviței din Otopeni. I.N.M.L a stabilit că Mădălina s-a sinucis înghițind un pesticid foarte toxic numit Carbofuran (cunoscut sub numele de Furadan) iar decesul a survenit în câteva minute. Totul s-a petrecut la numai câteva ore după ce artista a părăsit un studiou unde a efectuat o repetiție muzicală.

Fanii și publicul și-au putut lua un ultim rămas bun de la artistă perindând pe lângă sicriul cu corpul neînsuflețit al acesteia care a fost expus la Casa Radio din București și apoi la Casa de Cultură a Sindicatelor din Ploiești.

„Fata cu părul de foc”, Mădălina Manole, nu a fost înmormântată sub binecuvântarea slujbei obișnuite de înmormântare, având în vedere moartea prin sinucidere, însă a avut parte de o slujbǎ specială pentru astfel de situații, în fața bisericii Sfinții împărați Constantin și Elena din Ploiești și apoi a fost înhumată în cimitirul Bolovani din Ploiești.