Curs BNR 13 noiembrie. Vești proaste pentru români, leul primește încă o lovitură

Publicat: 13/11/2018 | 15:04
Curs BNR 13 noiembrie. Vești proaste pentru români, leul primește încă o lovitură

Curs BNR 13 noiembrie. Leul primește încă o lovitură și își continuă deprecierea, iar această veste nu poate decât să îi pună pe gânduri pe români. Moneda națională înregistrează o scădere dramatică față de principalele valute: moneda euro, dolarul american, lira sterlină și francul elvețian.

Veștile nu sunt deloc bune pentru români. Sfârșitul de an aduce o accentuată depreciere a leului, iar trendul descendent poate continua, avertizează specialiștii. (Angajeaza-te si castiga 10.000$ lunar!)

Curs BNR 13 noiembrie. Evoluție euro

Euro  se scumpește astăzi cu 14 bani față de cursul valutar de luni, 12 noiembrie. Mondeda europeană ajunge la valoarea de 4.6599 lei la cumpărare. (Studio de videochat Bucuresti ofera salariu garantat!)

Curs BNR 13 noiembrie. Evoluție dolar american

Leul s-a depreciat azi și fața dolarului. Dolarul crește față de cotația bancară de luni și ajunge la valoarea de 4.1469 lei. Moneda americană se majorează marți, 13 noiembrie, cu 127 bani. (Ia-ti masina visurilor tale in doar cateva luni!)

Curs BNR 13 noiembrie. Evoluție franc elvețian și liră sterlină

Lira sterlină  înregistrează cea mai mare creștere din cursul valutar al zilei emis de Banca Națională Română. Moneda ajunge la cotația de 5.3479 lei pe liră, majorându-se cu 359 bani.

Francul elvețian crește cu 47 bani și ajunge la valoarea 4.1011 lei. (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări)