Curs valutar BNR 6 iulie 2020. Din păcate, moneda europeană atinge din nou cote alarmante. Cât costă azi 1 euro

Publicat: 06/07/2020 | 07:47
Curs valutar BNR 6 iulie 2020. Din păcate, moneda europeană atinge din nou cote alarmante. Cât costă azi 1 euro

Banca Națională a României a oferit informații în timp real cu privire la valoarea pe care o înregistrează monedele astăzi, 6 iulie. Începutul săptămânii aduce din nou creșterea unui euro, însă, pe de altă parte, dolarul american și lira sterlină scad astăzi. 

Euro este din nou în creștere și atinge cote alarmante, după cum informează Banca Națională a României. Moneda europeană înregistrează azi, 6 iulie, o valoare mai mare decât cea de vineri. Spre deosebire de un euro, dolarul american și lira sterlină scad considerabil.

UPDATE 13:17 – După actualizarea cursului valutar, monedele au astăzi, 6 iulie, următoarele valori:

1 euro = 4.8365 lei

1 dolar american = 4.2843 lei

1 liră sterlină = 5.3551

NU RATA – CÂND SE VOR IEFTINI GAZELE. ANUNȚUL FĂCUT DE VIRGIL POPESCU, MINISTRUL ECONOMIEI

Curs BNR euro

Așa cum vă spuneam, un euro este din nou în creștere față de ziua de vineri. Astăzi, 6 iulie, moneda europeană înregistrează o valoare mai mare și atinge din nou cote alarmante, potrivit informațiilor oferite de Banca Națională a României.

1 euro = 4.8364 lei

Curs BNR dolar american

Dacă euro este în creștere la începutul săptămânii, dolarul american este în scădere. Potrivit informațiilor oferite de Banca Națională a României, acesta scade și înregistrează o valoare mai mică față de ziua de vineri.

CITEȘTE ȘI – ANUNȚUL FĂCUT DE MINISTRUL ECONOMIEI. SE VOR GĂSI SAU NU SUFICIENTE MĂȘTI PENTRU TOȚI ROMÂNII, DE LA 15 MAI?

1 dolar american = 4.2865 lei

Curs BNR liră sterlină

La fel ca în cazul unui dolar american, și lira sterlină scade. Banca Națională a României a informat, în această dimineață, prin intermediul cursului valutar interbancar, care este valoarea lirei sterline. Moneda scade și ea, la fel ca dolarul american și înregistrează azi o valoare mai mică decât cea de vineri. Cu toate acestea, valorile monedelor se pot schimba până la ora 13, atunci când cursul valutar va fi actualizat, iar valoarea monedelor va fi cea fixă, din ziua de azi, 6 iulie.

1 liră sterlină = 5.3553 lei