Cutremurător! Care este ultima postare făcută de Cornel Galeș pe Facebook înainte să sfârșească în accidentul violent

Publicat: 02/12/2019 | 09:06

Ultima postare făcută de Cornel Galeș pe Facebook înainte să sfârșească în accidentul violent i-a cutremurat pe apropiați. Cu toții au înțeles că în sufletul soțului Ilenei Ciuculete se dădea un război sfâșietor. Toate acestea s-au întâmplat în ciuda eforturilor sale de a-și reface viața departe de România și chiar a mers în locurile sfinte din Israel, având speranța că își va găsi liniștea.

Citește și: Cornel Galeş, în depresie după moartea soţiei sale: “Ileana, ia-mă la tine”

Ultima postare făcute de Cornel Galeș pe Facebook înainte să sfârșească în accidentul violent

Cornel Galeș a postat cu doar două zile înainte de accidentul rutier în care și-a pierdut viața una dintre înregistrările emisiunii “Xtra Night Show”, moderată de Dan Capatos. După cum puteți observa în galeria foto a articolului, în imagini apar și băieții regretatei artiste de muzică populară. De altfe, cu Mugurel Sfetcu și Cristi Sfetcu, soțul Ilenei Ciuculete a fost la cuțite după moartea cântăreței.

Citește și: Aurel Ciuculete, primele declarații după ce a aflat că fostul cumnat, Cornel Galeș, a murit: “Viața acestei persoane ingrate…”

Postarea lui Cornel Galeș a strâns numeroase comentarii. Unele sunt acide la adresa fiilor solistei, iar altele sunt în memoria soțului Regretatei Ileana Ciuculete. “Parcă domnul Mugurel spunea că nu are la cunoștință despre vânzarea vilei, acum recunoaște că știa și că a fost de acord cu înțelegerea notarială”, “Așa au făcut și cu Ileana, săraca. A suferit mult atunci când proprii ei copii o făceau de râs prin televiziuni și îi vorbea urât. Moartea Ilenei i s-a tras și de la șocurile și supărările care le-a îndurat, Dumnezeu să îi ierte pe amândoi, păcat, s-au dus prea devreme, dar ăsta e destinul fiecăruia” sunt două dintre zecile de mesaje strânse de ultima postare făcută de Cornel Galeș pe contul său oficial de Facebook.

Citește și: Cornel Galeș a murit. Cum a fost fotografiat cu doar 3 ore înainte de tragedie: “Am luat masa împreună”

Cornel Galeș, mort într-un accident în Spania

Cornel Galeș a murit la vârsta de 60 de ani, în urma unui accident de mașină, produs duminică, 1 decembrie, pe o șosea din Spania. Potrivit informațiilor oferite de Doina Belu, nașa lui de cununie, acesta se afla la volan, iar în mașină mai erau doi prieteni. Cu toții mergea să ia masa într-un restaurant cu specific românesc, dat fiind faptul că ieri a fost Ziua Națională a României.

La un moment dat, un șofer s-a izbit de autoturismul lor, iar impactul a fost nimicitor pentru Cornel Galeș, care nu purta centura de siguranță. Incidentul rutier a avut loc în localitatea Torrent, lângă Valencia. Văduvul Ilenei Ciuculete plecase din România împreună cu iubita lui, Viviana, în urmă cu aproape doi ani.