Cornel Galeș a murit. Cum a fost fotografiat cu doar 3 ore înainte de tragedie: “Am luat masa împreună”

Autor:
Publicat: 02/12/2019 | 08:00

Cornel Galeș a sfârșit într-un accident teribil, petrecut pe o șosea din Spania, iar moartea lui a lăsat multă durere în sufletele celor care l-au cunoscut și i-au fost alături după decesul soției sale, Ileana Ciuculete. Fostul partener al regretatei cântărețe de muzică populară a luat masa împreună cu niște prieteni apropiați. Totul s-a întâmplat cu doar trei ore înainte de tragedie.

Citește și: Cornel Galeș și-a presimțit moartea 💔 “Suntem ca valurile mării care se potolesc atunci când ating țărmul”

Cum a fost fotografiat Cornel Galeș cu doar 3 ore înainte de tragedie

În urmă cu câteva ore, unul dintre cei trei prieteni alături de care Cornel Galeș a petrecut înainte să se urce la volan a făcut publice câteva poze personale. Adrian Savin a scris un mesaj emoționant când a postat ultimele imagini cu soțul Ilenei Ciuculete în viață.

“Adio, prieten drag!!! Cu 3 ore înainte de nenorocire, am luat masa împreună!! Odihnește-te în pace, alături de zâna ta! 😢😢😢”, a scris Adrian Stan, unul dintre bunii prieteni ai lui Cornel Galeș, pe contul lui oficial de Facebook.
Postarea prietenului lui Cornel Galeș a strâns o mulțime de reacții, dar și numeroase mesaje. O cunoscută de-ale celor doi amici a notat: “Drum lin către îngeri, Cornel!😪😪😪Zânica te-a iubit prea mult și știu că și tu ai divinizat-o 😪😪😪a venit momentul să vă întâlniți😪😪😪pfffff. Incredibil!”.
Regretata artistă de muzică populară Ileana Ciuculete a murit în urmă cu aproape trei ani.

Cornel Galeș, mort într-un accident în Spania

Cornel Galeș a murit la vârsta de 60 de ani, în urma unui accident de mașină, produs duminică, 1 decembrie, pe o șosea din Spania. Potrivit informațiilor oferite de Doina Belu, nașa lui de cununie, acesta se afla la volan, iar în mașină mai erau doi prieteni. Cu toții mergea să ia masa într-un restaurant cu specific românesc, dat fiind faptul că ieri a fost Ziua Națională a României.

La un moment dat, un șofer s-a izbit de autoturismul lor, iar impactul a fost nimicitor pentru Cornel Galeș, care nu purta centura de siguranță. Incidentul rutier a avut loc în localitatea Torrent, lângă Valencia. Văduvul Ilenei Ciuculete plecase din România împreună cu iubita lui, Viviana, în urmă cu aproape doi ani.