Cornel Galeș a murit! Iubita lui a confirmat decesul: ”Dumnezeu să-l odihnească!”

Autor: A.N.
Publicat: 01/12/2019 | 20:05
Cornel Galeș a murit! Iubita lui a confirmat decesul: ”Dumnezeu să-l odihnească!”

Cornel Galeș a murit! Văduvul Ilenei Ciuculete și-a pierdut viața într-un accident rutier, în Spania. 

Viviana, iubita lui Cornel Galeș, a primit confirmarea morții văduvului Ilenei Ciuculete. Din păcate, bărbatul a murit în urma unui accident de mașină în Spania.

 „Din păcate, s-a confirmat. Nu sunt prea multe de zis, nici nu știu de să zic. Dumnezeu sa îl odihnească…”, a mărturisit Viviana pentru wowbiz.ro.

Cornel Galeș era în mașină cu alți doi prieteni, el fiind la volan. Un alt autoturism ar fi intrat în ei, iar văduvul Ilenei Ciuculete, care nu avea centură, a murit.

”Erau trei în mașină, Cornel era la volan. Nu avea centură, cineva a intrat în ei și el a murit. Am vorbit cu unul dintre cei care era în mașină, era în stare de șoc și abia înțelegeam ce spune. Ne-au dat și număr de cadavru, am rugat pe cineva care știe spaniolă să sune acolo. Cadavrul există, dar nu vor să ne dea detalii pentru că nu îi lasă legea, nu suntem rude apropiate. Dar el nu mai are pe nimeni pe lumea asta, nu știu ce să mai zic… Sper să nu fie adevărat, dar cred că este”, a mai spus Doina Belu, pentru wowbiz.ro.

Citește și...