Cutremurător! Ce a scris o pensionară din Iași cu bastonul, pe zăpadă, în stația de tramvai

Publicat: 11/01/2019 | 08:21
Cutremurător! Ce a scris o pensionară din Iași cu bastonul, pe zăpadă, în stația de tramvai

Dragostea nu are vârstă, iar inima nu îmbătrânește niciodată. Așa se poate spune atunci când privești fotografia postată de un ieșean pe pagina grupului de Facebook ”Ești din Iași dacă…”. O stație de autobuz, oameni care așteaptă, răbdători, tramvaiul. Ninge, iar zăpada a acoperit deja trotuarele. Printre cei care așteaptă tramvaiul, o bătrânică în baston. Iar aceasta, spre suprinderea tuturor, desenează cu bastonul pe zăpada abia așternută. 

Bătrâna a desenat o… inimă, iar o astfel de imagine impresionează.

”Doar o bătrânică ce desenează o inimă cu bastonul așteptând în stație. Bună dimineața! ”, a scris Marius Alexandru, cel care a postat și respectiva fotografie.

O bătrânică desenează o inimă pe zăpadă în stația de tramvai

Bineînțeles, internauții au reacționat imediat în fața unei astfel de fotografii, fiecare încerând să dea o interpretare cât mai apropiată de… ceea ce se presupune a fi gândit bătrânia atunci când a desenat acea inimă pe zăpadă.

”Vrea sa spuna ca e cu inma la pamint…..🤔”, ”Ce frumos….azi o doamna de 82 ani mi-a spus…,,necazurile vin singure dar pentru bucurie sa lupti si sa o cauti in orice,,…..deci…sa poti desena o inima cu bastonul este o mare bucurie…!!!”,”Superbă imagine”, ”De multe ori aceste persoane au mai multa vointa de a trai decat un tanar..felicitari! Noi tinerii sintem mereu stresati si uitam sa traim…sa ne bucuram de micile bucurii ce ne ofera viata😕”, ”Simpatica bătrânică 🌹😚”, ”Foarte frumos,viață la orice vârstă !!!”, ”Draga de ea!🤗”, ”Suflet de copil… Bravoo, mamiii!!!”, ”Pentru că ea nu îmbătrînește niciodată 😔😚”, ”O îmbrățișare merită 🌹🌹🌹” , au fost câteva dintre comentariile postate de vizitatorii peginii grupului de Facebook ”Ești din Iași dacă…”. 

Citește și...