Cutremurător! Ce a scris o pensionară din Iași cu bastonul, pe zăpadă, în stația de tramvai

Autor: Cristian Lisandru
Publicat: 11/01/2019 | 08:21

Dragostea nu are vârstă, iar inima nu îmbătrânește niciodată. Așa se poate spune atunci când privești fotografia postată de un ieșean pe pagina grupului de Facebook ”Ești din Iași dacă…”. O stație de autobuz, oameni care așteaptă, răbdători, tramvaiul. Ninge, iar zăpada a acoperit deja trotuarele. Printre cei care așteaptă tramvaiul, o bătrânică în baston. Iar aceasta, spre suprinderea tuturor, desenează cu bastonul pe zăpada abia așternută. 

Bătrâna a desenat o… inimă, iar o astfel de imagine impresionează.

”Doar o bătrânică ce desenează o inimă cu bastonul așteptând în stație. Bună dimineața! ”, a scris Marius Alexandru, cel care a postat și respectiva fotografie.

O bătrânică desenează o inimă pe zăpadă în stația de tramvai

Bineînțeles, internauții au reacționat imediat în fața unei astfel de fotografii, fiecare încerând să dea o interpretare cât mai apropiată de… ceea ce se presupune a fi gândit bătrânia atunci când a desenat acea inimă pe zăpadă.

”Vrea sa spuna ca e cu inma la pamint…..🤔”, ”Ce frumos….azi o doamna de 82 ani mi-a spus…,,necazurile vin singure dar pentru bucurie sa lupti si sa o cauti in orice,,…..deci…sa poti desena o inima cu bastonul este o mare bucurie…!!!”,”Superbă imagine”, ”De multe ori aceste persoane au mai multa vointa de a trai decat un tanar..felicitari! Noi tinerii sintem mereu stresati si uitam sa traim…sa ne bucuram de micile bucurii ce ne ofera viata😕”, ”Simpatica bătrânică 🌹😚”, ”Foarte frumos,viață la orice vârstă !!!”, ”Draga de ea!🤗”, ”Suflet de copil… Bravoo, mamiii!!!”, ”Pentru că ea nu îmbătrînește niciodată 😔😚”, ”O îmbrățișare merită 🌹🌹🌹” , au fost câteva dintre comentariile postate de vizitatorii peginii grupului de Facebook ”Ești din Iași dacă…”. 

Citește și...