Dan Alexa îndeamnă la echilibru după victoria cu Botoșani: „E strâns campionatul! Două înfrângeri sau două victorii te pot coborî sau te pot ridica foarte mult!”

Autor: Cristian P
Publicat: 15/09/2018 | 18:51
Cu toate că echipa sa a acumulat 12 puncte după victoria cu FC Botoșani, scor 3-2 și a intrat în calculele pentru play-off, Dan Alexa, antrenorul principal al nou-rpomovatei a declarat că elevii săi trebuie să-și păstreze echilibrul și să nu și-o ia în cap.

„Este încă devreme. Diferenţa e mică de puncte între primele locuri şi ultimele. E strâns din punctul acesta de vedere şi două înfrângeri sau două victorii te pot coborî sau te pot ridica foarte mult. Am obţinut o victorie frumoasă şi o victorie importantă, pentru că ne aşteaptă două deplasări grele la FCSB şi la Chiajna”, a declarat Dan Alexa după victoria obținută de Dunărea Călărași cu FC Botoșani cu scorul de 3-2.

Formația lui Dan Alexa s-a impus contra Botoșaniului grație reușitelor semnate de Kanda (min.29), Dobrosavlievici (min. 37) și Mediop (min.85). Nou-promovata a beneficiat și de un penalty în minutul 22, pe care Eduard Pap i l-a apărat lui Silviu Pană. Pentru botoșăneni a marcat Jonathan Rodriguez de la punctul cu var în minutele 12 și 52.

Acesta a fost cel de-al doilea succes pe teren propriu în acest sezon a nou-promovatei, formația lui Dan Alexa având în drepetul său o remiză și o înfrângere în propriul fief.

În următoarea rundă, a IX-a a Ligii I Dunărea Călărași va evolua în depalsare cu FCSB, în timp ce FC Botoșani va juca pe teren propriu cu Concordia Chiajna, formație care a renunțat la serviciile antrenorului Ionuț Badea.

Cu 12 puncte acumulate după 8 etape, Dunărea Călărași poate spera la un loc în play-off-ul ediției viitoare a Ligii I.

 

Citește și...