Dan Cristian Popescu, apel către Guvern pentru redeschiderea industriei HORECA! El este primul politician care a deschis parcurile

Publicat: 24/08/2020 | 19:26
Dan Cristian Popescu, apel către Guvern pentru redeschiderea industriei HORECA! El este primul politician care a deschis parcurile

Dan Cristian Popescu a făcut un apel către Guvernul condus de premierul Ludovic Orban și a cerut redeschiderea industriei HORECA. Oficialul este primul politician care a deschis parcurile după ce acestea au fost săptămâni bune închise din cauza crizei epidemiologice care a blocat totul pe întreg mapamondul.

Citește și: Atenție! Două noi simptome au fost semnalate de medici în contaminarea cu noul coronavirus

Dan Cristian Popescu a cerut Guvernului redeschiderea industriei HORECA

Dan Cristian Popescu, viceprimarul Sectorului 2 al Bucureștiului, a cerut Guvernului redeschiderea HORECA și a subliniat că actuala conducere nu are un calcul exact privitor la evoluția industriei. În apelul făcut pe contul lui de Facebook, politicianul a cerut și părerea poporului.

Nu rata: Viceprimarul Sectorului 2, Dan Cristian Popescu, totul despre Planul Urbanistic Zonal: “Vom avea 30 de hectare de noi spații verzi”

“Cei care mă cunosc știu că sunt un om al științelor exacte. Pentru mine lucrurile trebuie să fie într-o transparență totală, sub un calcul simplu și cât mai ușor de înțeles pentru toată lumea. În acest moment, calculul pentru industria HORECA este unul foarte simplu, el nu există! Acest sector «beneficiază» doar de semne de întrebare, este descurajat, nu primește explicații logice, primește doar supoziții sau presupuneri din partea autorităților.

Dacă ne-am dori să conturăm acum un tablou pe care ni-l prezintă autoritățile, cu siguranță, am spune că sunt depășiți de această problemă care pentru această industrie se traduce în imposibilitatea de a continua.

Înțeleg că vom începe în curând o campanie electorală, dar nu pot înțelege cum poți privi nepăsător către oamenii care nu vor mai avea în curând un job și nu vorbesc aici doar despre proprietarii locațiilor, ci despre toți cei care lucrează în industria ospitalității. Sectorul HORECA are nevoie și trebuie să meargă mai departe.

Ce ne dorim de la viitor? Să își închidă definitiv porțile? Cer Guvernului să deschidă în condiții de siguranță aceste locații și să lase oamenii să muncească! Sunt foarte curios care este viziunea dumneavoastră, a tuturor celor care lucrați în această industrie? Cum vedeți și simțiți ezitările Guvernului? Aștept părerile dumneavoastră și vă invit la dialog, momentan doar în formă virtuală” este mesajul publicat de viceprimarul Sectorului 2 al Capitalei pe contul său de Facebook.

Descoperă și: Ludovic Orban vrea să rezilieze contractul cu firma care realizează măștile de protecție. Care este motivul

Conform celor mai noi informații, virusul SARS-CoV-2 a ucis în România 3.309 de oameni, iar numărul celor depistați pozitiv a ajuns la 79.330. La nivel mondial există 23.675.776 diagnosticați cu boala rară apărută în China, iar 814.031 și-au pierdut viața după ce au contractat maladia ucigașă.