Dan Nistor are coșmaruri după înfrângerea cu Astra: „Meciurile trec, noi nu acumulăm puncte. Sper să nu se întâmple ce s-a întâmplat anul trecut!”

Autor: Cristian P
Publicat: 15/09/2018 | 14:49
Căpitanul formației Dinamo București, Dan Nistor a declarat după înfrângerea pe care „câinii” au suferit-o pe teren propriu cu Astra Giurgiu cu scorul de 2-1 că se teme ca istoria de anul trecut să nu se repete și alb-roșii să piardă din nou play-off-ul.

„Cred că Astra nu a meritat această victorie, ținând cont de numărul ocaziilor. Am ratat mult și din situații clare, dar fotbalul te pedepsește. Nu băgăm mingea în poartă când trebuie. Ce pot să mai spun de apărare? Când îți creezi atât de multe ocazii și nu înscrii, ce mai poate fi de spus. Meciurile trec, noi nu acumulăm puncte. Sper să nu se întâmple ce s-a întâmplat anul trecut. Mai e mult de jucat, dar atâta vreme când nu acumulezi puncte, etapele trec. Facem greșeli la fiecare meci, dar trebuie să o scoatem la capăt. Trebuie să uităm ce a fost anul trecut, că acum nu mai evoluăm în play-out. Trec etapele pe lângă noi și noi nu acumulăm puncte”, a declarat Dan Nistor.

Astra Giurgiu a învins-o pe Dinamo Bucureşti cu scorul de 2-1 (1-0), într-un meci din etapa a VIII-a a Ligii 1. Trupa lui Gheorghe Mulțescu s-a impus prin golurile marcate de Denis Alibec (13) şi Romario Moise (66). Golul de onoare al lui Dinamo a fost reuşit de elveţianul Danijel Subotic (88), la meciul său de debut, din centrarea lui Dan Nistor.

După victoria cu 2-1 obținută în Ștefan cel Mare cu Dinamo, Astra rămâne singura echipă neînvinsă din actualul campionat și cu 14 puncte este pe loul 2 în Liga I. De partea cealaltă Dinamo a pierdut primul meci acasă în acest sezon, după trei victorii consecutive. „Câinii” se află pe locul 8 cu 10 puncte și au cea mai slabă defensivă, cu 16 goluri primite.