Dana Badea a rupt tăcerea după ce s-a spus că a fost amanta lui Florin Salam! Ispita de la Insula Iubirii nu se ascunde deloc: “Mă plăteau…”

Publicat: 27/11/2019 | 14:25

Dana Badea, una dintre cele mai voluptoase dansatoare, a rupt tăcerea despre relația pe care a avut-o cu Florin Salam, după ce s-a spus că a fost amanta manelistului. Ispita de la “Insula Iubirii” nu se ascunde deloc și a spus lucrurilor pe nume, fără menajamente. De ani buni, celebrul cântăreț trăiește alături de Roxana Dobre, care i-a dăruit trei copii: Jacqueline Maria, Rania și Simon Ștefan.

Citește și: S-a aflat secretul cutremurător, la 11 ani de la moartea Fănicăi. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu soția lui Florin Salam

Dana Badea a rupt tăcerea după ce s-a spus că a fost amanta lui Florin Salam

Dana Badea, una dintre sexy ispitele de la “Temptation Island – Insula Iubirii”, a acceptat să vorbească în cadrul unui interviu despre relația pe care a avut-o cu Florin Salam pe vremea când dansa la cântările manelistului. În timpul declarațiilor, bruneta a negat categoric că ar fi avut o idilă cu artistul și a subliniat că erau doar prieteni. În plus, a mai spus că ea l-a cunoscut pe cântăreț înainte ca el să o întâlnească pe actuala lui parteneră de viață.

Citește și: Dana de la Insula Iubirii, dream date cu Bogdan şi Adrian: „Nu există mai rău de atât”

“Nu am avut niciodată o relație cu Florin Salam. Eram prieteni, că nu mai ținem legătura de ceva timp. L-am cunoscut cu mult înainte ca el să o cunoască pe Roxana. Mă plăteau oamenii la care mergeam, nu el”, a declarat Dana Badea în cadrul unei emisiuni.

Câți bani câștigă acum Dana de la “Insula Iubirii”

De câțiva ani, Dana Badea a renunțat să fie dansatoare de manele, să mai apară în videoclipurile maneliștilor  și… în afară de salariul pe care îl primește pentru fiecare sezon în care apare la “Temptation Island – Insula Iubirii”, ea mai obține un venit cuprins între 4.000 și 5.000 de euro pe lună, bani câștigați de pe urma magazinului deținut de părinților săi.

Dana Dănutza, așa cum era cunoscută înainte, a fost în centrul unui scandal cu iz sexual după ce Oana, o tânără de 17 ani, care a susținut că s-ar fi culcat cu Florin Salam și a acuzat-o pe brunetă că face același lucru. Adolescenta a scris în câteva concersații, pe care le-a făcut publice pe Facebook, că relația celebrului manelist cu Dana Badea este una strict sexuală. Deranjata de declarațiile acesteia, aceasta i-a transmis: “Ce copila proasta! Cum isi permite sa vorbeasca de mine cand ea nici nu stie pe ce planeta traieste? Oameni buni, cum puteti asculta si analiza toate prostiile acestei copile? Ea ce viseaza noaptea posteaza ziua pe Facebook… Mai Oana, vorbeste draga mea despre tine si cam atat daca vrei sa fii «vedeta»! Ma abtin sa spun si sa postez mai multe ca te-as face sa plangi!”.

Citește și...