Dana Nălbaru a spus adevărul! Ce s-a întâmplat cu Roxana, fetița de etnie romă pe care a adoptat-o

Publicat: 16/05/2019 | 09:04

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur formează o familie frumoasă, alături de cei trei copii, doi biologici, Sofia și Kadri, și unul înfiat, o fetiță de etnie romă, pe nume Roxana. Cei doi și-au dorit să adopte un copil, încă de pe vremea când nu îl aveau pe Kadri, astfel că și-au îndeplinit dorința. Dintre toți copiii care puteau fi adoptați, au cerut lista cu cei mai greu adoptabili, astfel au ales-o pe Roxana.

Fetița se află în familia lor de doi ani, acum are vârsta de șapte ani și se simte cu adevărat într-o familie. Ne-am dorit sa facem un bine real. Am simtit nevoia sa salvez viata cuiva, oricat de lipsit de modestie suna lucrul asta. Am accesat lista copiilor greu adoptabili, lista copiilor pe care nu-i vrea nimeni. Am vazut-o si in patru luni ne-am cunoscut. La cateva saptamani dupa ce ne-am vazut a venit la noi si a ramas. A fost ceva emotionant pentru fiecare dintre noi, insa pentru ea cel mai mult. La momentul respectiv nu mi-am dat seama, dar a fost extrem de emotionata si disperata sa vina cu noi. A fost fain – era pieptanata, avea o rochita roz, se bataia, dansa. E foarte draguta Roxana. Si e foarte puternica, mult mai puternica decat orice om am cunoscut vreodata, a spus artista, pentru Adevărul.

„Eu nu sunt rasistă”

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur nu au luat în seamă prejudecățile celor din jur, că fetița este de etnie romă și au făcut ceea ce au simțit. „Noi nu ne-am temut de nimic. Eu nu sunt rasista, nu ma intereseaza ce cred oamenii din jur. Am incredere ca impreuna cu Dragos o sa reusim sa o pregatim pentru viata. Ea a facut niste progrese extraordinare. Are 6 ani, a trecut prin niste lucruri foarte grele. O admir pentru cum este si pentru taria pe care o are. Acum merge la scoala, si-a facut prieteni, e pe un drum extraordinar de bun. Chiar suntem mandri de ea” a mai povestit Dana Nălbaru.

Citește și...