Dani Oțil, reacție dubioasă după ce Ștefan Bănică Jr a devenit tătic din nou: „Ar trebui să fie..”

Publicat: 17/05/2019 | 08:22

Ștefan Bănică Jr. a devenit din nou tătic, soția lui, Lavinia Pîrva a născut un băiețel perfect sănătos, care va purta nume Alexandru. Artistul a făcut anunțul pe rețelele de socializare, împărtășind cu prietenii virtuali una dintre cele mai mari bucurii ale vieții. Ștefan mai are doi copii, dintre care o fată cu Andreea Marin.

Doi din cei care au vrut să îl felicite pe Ștefan au fost Răzvan și Dani. La scurt timp după ce a început emisunea „Neatza”, Răzvan a deschis subiectul despre artist, iar Dani a avut o reacție dubioasă. Să fie oare din cauză că au „împărțit” la un moment dat aceeași femei?

Să îl felicităm pe colegul nostru, Ștefan Bănica Jr, care a devenit din nou tătuic. El cum poate, mă? Că eu m-am perpelit toată noaptea„, a spus Răzvan Simion, la care Dani a adăugat: „Cât poți să fii de productiv?! Ștefan Bănică ar trebui să fie premiat de Guvernul României„.

Au iubit aceeași femeie, pe Mihaela Rădulescu

Dani Oţil şi Mihaela Rădulescu s-au despărţit după aproape 6 ani de relaţie. La scurt timp, diva s-a cuplat cu celebrul Felix Baumgartner. În tinereţea ei zbuciumată, prezentatoarea emisiunii „Ferma” a fost căsătorită cu Ştefan Bănică Jr., de care a divorţat şi pe care l-a acuzat de infidelitate.

Cristi Brancu a vorbit, la un moment dat, despre nunta dintre Ștefan Bănică Jr. și Mihaela Rădulescu. A fost vorba despre o nuntă ”normală”, în care Mihaela ”a dansat la nuntă mai mult cu scena, pentru că Ștefan era pe scenă. Rochia Mihaelei Rădulescu s-a rupt la biserică, iar Ștefan și-a cântat la propria nuntă.  Ori se spune că acel cântăreț care cântă la nunta lui nu o să aibă noroc”, spune Cristi Brancu.

A existat, totuși, și un alt semn care ar fi putut să însemne ghinion pentru cei doi. Au făcut luna de miere în Marea Roșie.

”Mihaela Rădulescu a făcut scufundări, ocazie cu care a avut niște julituri fantastice. Practic, luna de miere n-a fost lună de miere. … Într-o bună zi, Mihaela a zis că Ștefan n-a mai venit acasă, ar fi fost ceva, ar fi încercat Ștefan să facă un divorț mai dur. Problema e că ea se îndrăgostise de Elan Schwartzenberg și după cum știți cu Elan nu e bine să glumești. Prin urmare, totul s-a încheiat așa cum se cuvine”, a afirmat Cristi Brancu.

Citește și...