Dani Oțil și-a dezvăluit pentru prima dată înălțimea. Câți centimetri are, de fapt! E mai scund decât Irinel Columbeanu

Publicat: 12/10/2018 | 10:18

După mulți ani de mister, Dani Oțil a împărtășit astăzi care este, de fapt, înălțimea lui. Prezentatorul matinalului de la Antena 1 este mai scund decât Irinel Columebeanu, care, în trecut, a fost măsurat cu o ruletă de Dan Negru. Concluzia a fost clară: afaceristul de la Izvorani are înălțimea de 1,72 m.

Citește și: Dani Oțil face furori pe Instagram. A apărut într-o fotografie demențială

Dani Oțil și-a dezvăluit pentru prima dată înălțimea. Câți centimetri are, de fapt, carismaticul prezentator

Micul secret al lui Dani Oțil s-a aflat în cadrul ediției de azi a matinalului pe care îl prezintă cu Răzvan Simion. La un moment dat, în platoul de la „‘Neatza cu Răzvan şi Dani” a venit Loredana Dinu, multiplă campioană la scrimă. În vârstă de 34 de ani, fosta sportivă a făcut parte din echipa feminină de spadă a României care a câştigat finala de la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, în august, după ce a învins reprezentativa Chinei. A fost singura medalie de aur cucerită de către delegaţia României la ediţia din 2016 a Jocurilor Olimpice.

În cadrul interviului, spadasina de aur a Craioveia fost întrebată de Dani Oțil dacă înălțimea te avantajează dacă faci scrimă, iar răspunsul ei a fost afirmativ.

“Da, desigur, te avantajează. Eu am 1,68.”, a mărturisit Loredana Dinu în cadrul emisiunii „‘Neatza cu Răzvan şi Dani”.

După cum puteți oberva atât în imaginea de mai jos, cât și în cele din galerie, fosta sportivă era mai înaltă decât Dani Oțil…. și asta pentru că era pe tocuri. Și, dacă înălțimea Loredanei Dinu este de 1,68, asta înseamnă că cea a prezentatorului matinalului este clar sub 1,70.

Încercând să mascheze totuși adevărul, Dani Oțil a făcut o glumă în legătură cu înălțimea amândurora.

“Ciudat că ai 1, 68, pentru că eu am 1,92, cel puțin așa știu cei de acasă”, a comentat Dani Oțil.

Dani Oțil și Loredana Dinu. Sursa foto: captură Antena 1

Invitat la emisiunea “Plasa de stele”, în urmă cu mai mulți ani, Irinel Columbeanua dorit să spulbere misterul ce plana asupra înălţimii sale, astfel că l-a rugat pe Dan Negru să-l măsoare cu o ruletă.

“Nu sunt mic de statură, aşa cum s-a scris adesea. Nu am nici 1,50 m, nici 1,60 m. Dane, măsoară-mă acum, aici, să vedem!”, a afirmat milionarul.

Dan Negru a adus o ruletă şi a stabilit înălţimea reală: 1,72 m. Prin urmare, Irinel este mai scund decât Monica cu doar 8 centimetri, potrivit emediabacau.ro.

Dani Oțil, umilit de Antonia: “La ce vârstă ai rămas cu înălţimea?”

Antonia a făcut o glumă savuroasă în urmă cu mai bine de doi ani, după ce a mers în platoul matinalului de la Antena 1, unde și-a promovat piesa “Greșesc”. Frumoasa artistă i-a spus la un moment dat lui Dani Oțil, care i-a luat interviul: “Te deranjează că stau jos, că dacă mă ridic ştii cum e…?”. Răspunsul prezentatorului a venit imediat: “Nuuu, stai jos… Hai în picioare ca avem de vorbit lucruri serioase”.

Citește și: Antonia trece prin momente delicate. Bunicul ei a fost operat de urgență de medicul erou Radu Zamfir

Și… așezată comod pe un scaund, iubita lui Alex Velea a fost și ea ținta unor replici haioase din partea lui Dani Oțil.

“De ce eşti aşa înaltă”, a întrebat prezentatorul TV.

“De ce esti așa… (n.r.: mic)?”, a reacționat cântăreața.

“Nu, eu sunt de dimensiune normală, tu eşti prea înaltă pentru vârsta ta”, a continuat Dani Oțil.

“N-a mai crescut, săracul. La ce vârstă ai rămas cu înălţimea?” a fost replica Antoniei la care îndrăgitul prezentator s-a blocat pentru câteva secunde.

 

 

Citește și...