Daniela Crudu, dezvăluiri șocante despre bătaia primită de la iubitul croat: „Dacă nu fugeam, mă omora”

Publicat: 11/02/2020 | 08:06
Daniela Crudu, dezvăluiri șocante despre bătaia primită de la iubitul croat: „Dacă nu fugeam, mă omora”

Apar noi informații despre scandalul dintre Daniela Crudu și iubitul său croat. După ce vedeta a fost bătută fără milă de bărbatul alături de care avea o relație amoroasă, ies la lumină, în spațiul public, detalii șocante despre noaptea care îi putea deveni fatală fostei „asistente păcătoase”. 

Daniela Crudu a făcut primele declarații după e a fost implicată într-un scandal monstru și a ajuns de urgență pe mâna medicilor, în urma bătăii crunte pe care a primit-o din partea iubitului său croat. Dan Capatos, bunul său prieten, dar și fostul coleg de breaslă a dezvăluit, în emisiunea sa, ce i-a spus vedeta, la scurt timp după ce a fost pur și simplu snopită în bătaie.

La Xtra Night Show, Dan Capatos a mărturisit că Daniela Crudu a fost extrem de speriată de lucrurile întâmplate în viața ei și a făcut dezvăluiri șocante despre bătaia pe care a încasat-o de la iubitul său. Vedeta i-a spus lui Dan Capatos că dacă nu fugea, iubitul croat o bătea până la moarte. Mai mult, vedeta i-a mărturisit moderatorului că are ochii lipiți și plini de sânge.

„Dacă nu fugeam, mă omora. Nu mai văd, am ochii lipiți și plini de sânge”i-a spus Daniela Crudu, lui Dan Capatos. În urma bătăii pe care a încasat-o de la iubitul său croat, Cruduța s-a ales cu o fractură nazală, dar și cu numeroase alte răni extrem de periculoase. Cu toate că a fost pusă într-o situație soră cu moartea, Daniela Crudu a refuzat să depună plângere la poliție împotriva bărbatului care a fost la un pas de a o mutila. Mai mult, vedeta a primit îngrijiri medicale de specialitate din partea medicilor, însă a refuzat internarea în spital.

Citește și...