David, student de 23 de ani, s-a înecat la un ștrand din Iași. Ieșise să sărbătorească nota de 10 obținută la examen

Publicat: 12/06/2019 | 20:00
David, student de 23 de ani, s-a înecat la un ștrand din Iași. Ieșise să sărbătorească nota de 10 obținută la examen

Un tânăr de 23 de ani, din Botoşani, s-a înecat la ştrand. Incidentul s-a petrecut în această după-amiază, fiind raportat la numărul 112, la ora 13.50.

Echipajul SMURD sosit la faţa locului a încercat manevre de resuscitare, dar în zadar, fiind constatat decesul. Tânărul se afla la ştrand împreună cu alţi doi prieteni. La un moment dat, cei doi au ieşit din bazin să fumeze o ţigară. Când s-au uitat în urmă, au observat că prietenul lor nu mai apare la suprafaţă.

Tânărul care a murit se numeşte David Luntrariu. Potrivit ziaruldeiasi.ro, el a obţinut nota 10 la ultimul examen din an şi a mers la ştrand să sărbătorească rezultatul împreună cu prietenii.

Întrebați de ce nu se afla un salvamar în locul unde s-a înecat tânărul, reprezentanții Primăriei Iași, în administrarea căreia se află ștrandul, au spus că există o anchetă în desfășurare în acest sens și că vor reveni cu detalii.

David era student în anul IV la Facultatea de Construcții Mașini și Management Industrial, de la Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași. El locuia  într-un cămin din Campusul Tudor Vladimirescu.

Citește și...