De ce a abandonat Alin Andronic în finala Exatlon! Adevărul a ieșit la iveală

Publicat: 17/12/2018 | 11:08

Finala Exatlon a fost una plină de surprize, după lupta disputată între Alin Andronic și Beatrice Olaru. Războinica a ieșit învingătoare, după ce Alin a decis să abandoneze lupta, din cauza problemelor de sănătate, spre surprinderea colegilor de pe bancă, dar și a telespectatorilor.

”N-are rost să îmi rup picioarele! Mă retrag! Gata, Bety, eu am terminat, renunț! Hai acasă!”, a spus Alin Andronic, vizibil afectat de ceea ce urma să facă.

Alin Andronic a abandonat în finala Exatlon

Scorul la general era 1-0 pentru Beatrice Olaru și 3-2 în cea de-a doua probă, ceea ce l-a determinat pe Alin Andronic să se retragă, pentru a nu risca să își piardă de tot genunchiul, mai ales că medicii i-au interzis să joace.

„Acum m-am întors de la medic. Leziunea încă există. Am o leziune pe fasce şi pe musculatură. Din păcate, am nevoie de 10 zile de recuperare. Aşa că am decis pe propria răspundere să joc. Nu face diferenţa dacă mai aştept. Leziunea nu se vindecă atât de repede”, a explicat Alin la Kanal D.

Cine este Beatrice Olaru, câștigătoarea Exatlon 2

Câștigător Exatlon Beatrice Olaru are 29 de ani, a absolvit Facultatea de Jurnalism și Stiinte ale comunicarii din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași. După ce a urmat mai multe cursuri de perfecționare, aceasta a devenit instructor de fitness, dezvoltandu-și si un program de training online.

Pasiunea pentru sport a apărut încă din adolescență, când a început să facă handbal de performanță la Clubul LPS Botoșani, locul său natal. Ea acordă nutriției și stilului sănătos de viață o mare atenție. Beatrice iubește să călătorească, se relaxează citind și apreciază timpul petrecut cu familia și cu prietenii. În urmă cu 8 ani, a ieșit finalistă la Miss Universe România 2010.

Citește și...