De ce să fii money girl la studioul de videochat Money Studio?

Publicat: 31/05/2019 | 14:31
De ce să fii money girl la studioul de videochat Money Studio?

Șansa de a dobândi anumite avantaje este legată de capacitatea de a specula oportunitățile care se ivesc în viață. O fată isteață și conștientă de valoarea ei va răspunde pozitiv tuturor provocărilor, oricâte prejudecăți ar întâmpina. Decizia nu este una simplă niciodată. Fiecare aspect contează și fiecare detaliu trebuie cântărit cu atenție.

Aceasta este situația în fața căreia sunt puse multe dintre fetele care doresc să aleagă să fie model la studioul de videochat money studio. Beneficiile și privilegiile ce vor fi obținute sunt suficient de tentante pentru a da curs dorinței oricărei tinere de a se prezenta la un interviu.

Tot ce trebuie să știe orice fată care dorește să devină money girl la cel mai bun studio de videochat din România este că pentru a ajunge să lucreze aici, inteligența sa va fi calitatea cea mai apreciată. Chiar dacă și aspectul fizic este important, mult mai importantă este abilitatea de a putea vorbi fluent în limba engleză, de a putea iniția și intreține o conversație.  Și în acest job este nevoie de un traininig special, de pregătire temeinică, de seriozitate și responsabilitate. De felul în care fiecare model va alege să-și facă datoria va ține succesul de care se va bucura și câștigurile sale financiare. Dacă totul este făcut cu pasiune și dăruire acest job poate deveni și carieră.

De ce este Money Studio cel mai bun videochat din România?

Există o serie de aspecte care în orice afacere, de orice dimensiune ar fi, contează la fel de mult. Cele mai importante dintre acestea sunt condițiile de lucru și nivelul câștigurilor. Dacă cele două aspecte sunt întrunite, orice model care alege să lucreze cu această agenție își va dori să râmână cât mai mult timp în echipă.

Cele mai importante detalii, care conferă prestanța unui studio de acest gen sunt:

 •  – un nivel de venituri extrem de ridicat, de câteva mii de dolari pe lună;
 •  – posibilitatea de a achiziționa un apartament în rate direct de la dezvoltator;
 •  – șansa de a cumpăra mașina dorită în leasing;
 •  – avantajul de a putea beneficia de intervenții estetice la cei mai buni chirurgi plasticieni;
 •  – vacanțe de lux în destinații de excepție;
 •  – sesiuni de shopping în marile capitale ale modei sau de la designeri internaționali consacrați.

Aspectele care diferențiază acest studio de altele

 • – organizarea de consursuri anuale și lunare cu premii consistente, precum un Rorsche Cayenne, vacanțe de lux la New York,  shopping la Milano, city break-uri și alte surprize
 •  – amenajări și decorațiuni interioare de excepție
 •  – salariu minim garantat de 4000 de lei/ lună
 •  – posibilitatea de câștiguri ce pot ajunge până la 10.000 de dolari/lună
 •  – șansa de a lucra cu cel mai tare studio!

Angajarea într-un videochat de excepție, așa cum este Money Studio aduce cu sine o serie de avantaje și privilegii pe care nu le veți regăsi la niciun alt studio. Recrutorii și celelalte modele îți vor oferi tot sprijinul și ajutorul pentru a te bucura de un job perfect. Trainerii te vor învăța să îți realizezi cât mai bine sarcinile job-ului și te vor instrui să faci față cu brio tuturor problemelor și provocărilor cu care te poți confrunta. Întreaga echipa va fi alături de tine pentru a te adapta rapid și a intra cât mai bine în rolul pe care ți-l dorești atât de mult.

Acest domeniu oferă multe provocări și satisfacții. Dacă te implici și reușești să realizezi obiectivele pe care ți le-ai propus, poți să obții multe avantaje financiare.  Alegând să lucrezi în acest studio poți avea parte de o experință extraordinară și de caștiguri financiare deosebite. În plus condițiile de muncă sunt cu totul speciale.

Unul dintre aspectele cele mai importante este că vei avea posibilitatea de a lucra după un program flexibil. Poți alege să lucrezi când vrei tu, după ce fus orar dorești. Vei avea astfel suficient timp pentru plăcerile și pasiunile tale, dar și pentru continuarea studiilor, dacă asta îți dorești.

Tot ce trebuie să faci este să fii cît mai naturală, feminină, senzuală și inteligentă

Tot ce trebuie să faci este să fii cît mai naturală, feminină, senzuală și inteligentă. Însă cea mai importantă calitate a ta va trebuie să fie aceea de a putea iniția conversații interesante și de a le întreține cât mai mult timp cu putință. Daca acest lucru îți reușeste, beneficiile tale nu vor întarzia să apară.

Poți obține venituri de mii de dolari lunar, în funcție de performanțele tale. Jobul tau  la cel mai bun studio videochat din București îți va da libertatea de a alege ce este cel mai bine pentru tine.

Money Studio te sprijină în tot ceea ce înseamnă dorințe și visuri ce par greu de obținut în primii ani de carieră. Money Studio este „prima și singura companie de videochat”. Acest lucru o poziționează pe LOCUL 1 in lume, nu numai datorită performanțelor modelelor, dar și mulțumita spațiului de lux creat.

Dacă dorești să faci și tu parte din echipa celui mai tare studio de videochat  intră pe site-ul Money-studio.ro și află cum poți participa la un interviu.

Citește și...