Home » Trending » De ce și-a acuzat Alex Bodi fosta soție că a răpit copilul. “Și-a blocat accesul prin orice mijloc de comunicare, astfel încât…”

De ce și-a acuzat Alex Bodi fosta soție că a răpit copilul. “Și-a blocat accesul prin orice mijloc de comunicare, astfel încât…”

De: Cristian L. 10/05/2020 | 23:22

”Războiul” dintre Alex Bodi și fosta sa soție, Iulia, este departe de final, iar omul de afaceri nu renunță la procesul pe care i l-a intentat acesteia – deși prima ”rundă” nu s-a terminat în favoarea lui – și a făcut deja următoarea mutare. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a intrat în posesia informației potrivit căreia Alex Bodi își folosește dreptul la recurs după ce a aflat decizia judecătorilor de la Tribunalul București, iar astăzi vă prezintă, în exclusivitate, noi detalii din acest proces cu o desfășurare surprinzătoare. (CITEȘTE ȘI: ALEX BODI NU RENUNȚĂ LA “RĂZBOIUL” CU MAMA FETIȚEI LUI. DUPĂ PRIMA “RUNDĂ”, A DEPUS…)

Iulia, fosta parteneră de viață a lui Alex Bodi, a plecat în Germania, luând-o cu ea și pe fetița celor doi, Selena. Iar acesta a fost punctul de plecare în acțiunea-șoc declanșată, în luna februarie, de Alex Bodi. Conform unei convenții notariale emise la momentul divorțului dintre omul de afaceri și Iulia – la sfârșitul anului 2018 -, soții aveau custodia comună asupra fetiței, orice schimbare de domiciliu putând fi făcută de unul dintre foștii soți doar cu știrea și acordul celuilalt. Or, atunci când a plecat în Germania, împreună cu Selena, Iulia nu ar fi avut acordul lui Alex Bodi. Iar acesta a acuzat-o de ”răpire internațională de copii” și i-a intentat proces. (VEZI ȘI: ALEX BODI, PRIMELE DECLARAȚII ÎN DOSARUL PROXENETULUI “SHARPELE NEBUNU”. “SINGURA MEA LEGĂTURĂ E CĂ…”)

Autoritatea părintească, exercitată în comun de Alex Bodi și Iulia

Alex Bodi și Iulia s-au căsătorit în 2014, în decembrie, iar mariajul lor a durat până în 2018, atunci când omul de afaceri a cunoscut-o pe Bianca Drăgușanu. Alex și Iulia au devenit părinții unei fetițe, Selena, care a împlinit 3 ani la începutul acestui an.

Atunci când a cunoscut-o pe Bianca, Alex Bodi i-a spus Iuliei adevărul și a recunoscut că are o relație extraconjugală – Bianca fiind de părere că el s-a comportat ”corect” față de partenera de viață din acel moment – și s-a ajuns, inevitabil, la despărțire. Divorțul a fost declarat în luna noiembrie a anului 2018, iar judecătorii au decis ca ”autoritatea părintească” să fie exercitată, în comun, de foștii soți, ceea ce implica respectarea unor obligații stabilite foarte clar.

Alex Bodi a reclamat o ”acțiune ilicită” a Iuliei

Fosta soție a lui Alex Bodi a spus că acesta a putut lua legătura cu fetița, de fiecare dată și – chiar după ce s-a mutat în Germania – discuțiile telefonice au avut loc. Dar afaceristul a considerat că acțiunea Iuliei a fost una ”ilicită”, apelând și la articolul 10 Regulamentul CE nr. 2201/2003, care prevede că ”în caz de deplasare sau de reținere ilicită a unui copil, instanțele judecătorești din statul membru în care copilul își avea reședința obișnuită imediat înaintea deplasării sale sau a reținerii sale ilicite (n.red. – România) rămân competente până în momentul în care copilul dobândește o reședință obișnuită într-un alt stat membru”.

Alex Bodi a solicitat, astfel, înapoierea copilului pe teritoriul României, în maximum două săptămâni de la comunicarea hotărârii judecătorești – ”sub sancțiunea unei amenzi civile în favoarea statului român, în cuantumul maxim de 12.500 lei” -, cerând și ca toate cheltuielile aferente întoarcerii fetiței în țară să fie suportate de fosta sa soție. (CITEȘTE ȘI: ÎMPĂCAREA CU BIANCA L-A COSTAT PE ALEX BODI UN CHANEL DE 6.000 €, UN ZBOR PRIVAT DE 25.000 € ȘI… “NU POATE SĂ TRĂIASCĂ FĂRĂ EA, NU DEGEABA A…”)

Alex Bodi a reclama o ”acțiune ilicită” a Iuliei și a dat-o în judecată pentru ”răpire internațională de copii”

Mijloacele de comunicare au fost blocate

În instanță, Alex Bodi a mai spus că – după pronunțarea divorțului – s-a ocupat de fetiță, a vizitat-o des și a petrecut foarte mult timp cu aceasta. Și el și Iulia și-au dorit, de altfel, ca Selena să se dezvolte într-un climat optim, să beneficieze de dragostea ambilor părinți, ca într-un mediu familial, în pofida divorțului.

Numai că, dacă totul se desfășurase în limitele normalității, până atunci, în prima săptămână a lunii februarie s-a ajuns într-un impas. Alex Bodi a încercat să ia legătura cu Iulia, dar aceasta lipsea de la domiciliu. Firește, grijile au apărut abia mai târziu, omul de afaceri pornind de la premisa că urma să fie contactat de fosta parteneră de viață. Ceea ce nu s-a întâmplat. Bodi a aflat, abia după două zile, că Iulia a plecat din România, împreună cu Selena, stabilindu-se într-o localitate din Germania.

Mai mult, acesta declară că Iulia a făcut în așa fel încât mijloacele sale de comunicare cu fetița – telefon, whatsapp, rețele de socializare – să fie permanent blocate. Trebuie menționat că Iulia avea o procură din partea lui Alex Bodi – din octombrie 2018 – prin care acesta era de acord ca ea să călătorească în străinătate, alături de fiica lor, însă asta nu însemna că domiciliul fetiței putea fi schimbat fără acordul său.

„A mai menționat și faptul că pârâta și-a blocat accesul prin orice mijloc de comunicare (telefon, whatsapp, rețele de socializare), astfel încât, în prezent, nu poate lua legătura cu minora”, scrie în documentele de la dosar.

(VEZI ȘI AICI: ALEX BODI A ÎNCĂLCAT IZOLAREA! A FOST FILMAT ÎN MAȘINĂ CU BIANCA DRĂGUȘANU, DEȘI FUSESE BĂGAT ÎN IZOLARE PENTRU CĂ SE ÎNTORSESE DIN LONDRA)

Iulia, fosta soție a lui Alex Bodi, contraatacă

Acuzată că a încălcat, premeditat, convenția notarială încheiată la divorț și că a scos fetița din țară fără acordul tatălui ei, încercând să rupă orice mijloc de comunicare între el și copil, Iulia a trecut la contraatac. A depus la dosar o întâmpinare prin care și-a prezentat propriile argumente, cerând ca solicitarea lui Alex Bodi să fie respinsă fiindcă este ”neîntemeiată”.

Iulia afirmă că nu a fost vorba nici pe departe de o ”acțiune ilicită” prin care a scos-o din țară pe micuța Selena, cele declarate de fostul soț fiind… nefondate. Iulia mai spune că nu a luat, niciodată, vreo decizie referitoare la Selena fără a-l consulta, în prealabil, pe Alex Bodi, avînd și acordul său pentru a putea pleca din țară. (n.red. – procura la care se referise și omul de afaceri)

Iulia afirmă că nu a fost vorba nici pe departe de o ”acțiune ilicită”

Iată ce preciza procura respectivă: ”Alex Bodi își exprimă consimțământul în sensul în care fiica sa minoră să călătorească oriunde în lume, în special în Uniunea Europeană (…) cu orice mijloc de transport, pe orice rută, neînsoțită de mine, însoțită doar de mama sa”.

Mai mult, ex-partenera de viață a omului de afaceri a depus la dosar și un act din care reiese că ea și Alex au avut locuință comună chiar în localitatea din Germania unde Alex Boldi consideră că o ”reține ilicit” pe fetița lor. (NU RATA: PROMISIUNEA PE CARE ALEX BODI I-A FĂCUT-O BIANCĂI: ”PENTRU CĂ NOI SUNTEM ALTFEL!”)

Prin acest ”contraatac judiciar”, fosta soție a lui Alex Bodi susține că și-a îndeplinit toate obligațiile, iar Alex Bodi a putut lua legătura cu minora – vorbind cu ea, audio-video, chiar și după ce a intentat procesul. În ceea ce privește domiciliul care ar fi fost schimbat fără acordul lui Alex Bodi, nici nu poate fi vorba despre așa ceva din moment ce Selena locuiește la locuința comună avută anterior de foștii soți, astfel că nu se poate vorbi despre ”răpire”. Iar plecarea de pe teritoriul României s-a făcut în baza legii, existând acea procură din 2018, semnată de Alex Bodi.

”… respinge acțiunea ca inadmisibilă”

Analizând argumentele prezentate de cele două părți implicate, judecătorii au decis că acțiunea formulată de Alex Bodi este ”respinsă ca inadmisibilă”, precizând că nu este ”de competența instanțelor române”.

”Având în vedere situația de fapt învederată în cererea de chemare în judecată, Tribunalul respinge acțiunea ca inadmisibilă, nefiind de competența instanțelor române”, se arată în motivarea instanței.

Ceea ce înseamnă, practic, că doar o instanță din Germania poate dispune asupra înapoierii Selenei în România, în condițiile în care o astfel de decizie revine autorității administrative/judiciare din statul pe teritoriul căruia se pretinde că a fost deplasat/reținut minorul, instanța română nefiind competentă să se pronunțe asupra cererii făcute de Alex Bodi.

Astfel, cererea de chemare în judecată a omului de afaceri a fost respinsă de Tribunalul București, numai că – așa cum informa CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România -, aceasta a fost doar prima rundă. Alex Bodi a depus recurs, iar desfășurarea acestui proces pare să fie plină de neprevăzut. (CITEȘTE ȘI: DARIA RADIONOVA, PRIMELE ȘI SINGURELE DECLARAȚII DESPRE RELAȚIA CU ALEX BODI. “ACUM A VENIT MOMENTUL SĂ…”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Parteneri
Se dau case gratuit! Se întâmplă chiar la granița cu România
Se dau case gratuit! Se întâmplă chiar la granița cu România
FOTO. Daniela Crudu, imaginile pe care le-ar vrea șterse: cum arăta fără operații estetice! Nu zici că e aceeași femeie
FOTO. Daniela Crudu, imaginile pe care le-ar vrea șterse: cum arăta fără operații estetice! Nu...
DOLIU în televiziune şi în ţară! Prezentatoarea s-a SPÂNZURAT: ultimul mesaj e cutremurător
DOLIU în televiziune şi în ţară! Prezentatoarea s-a SPÂNZURAT: ultimul mesaj e cutremurător
 Ce a pățit un bărbat după ce a făcut sex de 12 ori într-o noapte
Ce a pățit un bărbat după ce a făcut sex de 12 ori într-o noapte
A apărut noul simptom Covid. Medicii sunt ȘOCAȚI. Ce se întâmplă acum cu pacienții
A apărut noul simptom Covid. Medicii sunt ȘOCAȚI. Ce se întâmplă acum cu pacienții
15 semne că femeia te înșală. Una dintre cele mai mari „minciuni” pe care mulți o cred
15 semne că femeia te înșală. Una dintre cele mai mari „minciuni” pe care mulți...
Meteo, Vine frigul năprasnic peste România! Temperaturile o iau razna, ninsorile încep să...
Meteo, Vine frigul năprasnic peste România! Temperaturile o iau razna, ninsorile încep să...
— > Ce a facut un copil la 5 secunde dupa ce s-a nascut. Gestul lui a ajuns in Cartea Recordurilor. FOTO
— > Ce a facut un copil la 5 secunde dupa ce s-a nascut. Gestul...
Celebrul Khan a murit răpus de o boală cruntă! Ştirea neagră face ocolul planetei
Celebrul Khan a murit răpus de o boală cruntă! Ştirea neagră face ocolul planetei
EXCLUSIV: Draga Olteanu Matei a lăsat o scrisoare, descoperită abia acum. Ce le transmite românilor
EXCLUSIV: Draga Olteanu Matei a lăsat o scrisoare, descoperită abia acum. Ce le transmite românilor
Anamaria Prodan are COVID! Impresara a ajuns pe mâna medicilor. De unde a luat virusul: „Chiar în ziua în care copiii au venit...”
Anamaria Prodan are COVID! Impresara a ajuns pe mâna medicilor. De unde a luat virusul:...
Anamaria Prodan tocmai a încasat 80 de milioane de euro de pe urma mamei sale
Anamaria Prodan tocmai a încasat 80 de milioane de euro de pe urma mamei sale
Temperaturi șoc de 1 Decembrie! Vremea face ravagii în toată țară. Prognoza meteo ANM
Temperaturi șoc de 1 Decembrie! Vremea face ravagii în toată țară. Prognoza meteo ANM
News Alert. Gata, acum știm cum va fi vremea de Crăciun și de Revelion! Prognoză-bombă
News Alert. Gata, acum știm cum va fi vremea de Crăciun și de Revelion! Prognoză-bombă
Detalii fabuloase din anchetă! Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Sabina
Detalii fabuloase din anchetă! Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Sabina
Zăvo, mesaj BOMBĂ pentru Raluca după ce l-a înșelat pe Pepe. Gestul Oanei este șocant pentru toată lumea!
Zăvo, mesaj BOMBĂ pentru Raluca după ce l-a înșelat pe Pepe. Gestul Oanei este șocant...
VIDEO Misterul monolitului metalic ajunge în România. Un obiect asemănător celui dispărut recent din Utah a fost descoperit în Piatra Neamţ
VIDEO Misterul monolitului metalic ajunge în România. Un obiect asemănător celui dispărut recent din Utah...
Cod Rutier lege anvelope de iarnă. Când trebuie schimbate oficial. Gafa uriașă făcută de șoferi
Cod Rutier lege anvelope de iarnă. Când trebuie schimbate oficial. Gafa uriașă făcută de șoferi
Alex Bodi scoate dovada! Dezvăluirile care răstoarnă ancheta!
Alex Bodi scoate dovada! Dezvăluirile care răstoarnă ancheta!
FOTO. Gabriela, postări incendiare pe tik-tok! Iubita protejatului lui Gigi Becali face furori pe net
FOTO. Gabriela, postări incendiare pe tik-tok! Iubita protejatului lui Gigi Becali face furori pe net
Video uluitor! O fată de 63 de kilograme a acceptat să se bată cu un colos de 240! Lupta te lasă fără cuvinte! Ce s-a întâmplat
Video uluitor! O fată de 63 de kilograme a acceptat să se bată cu un...
Momentul când Alina Pușcău a apărut fără haine în fața lui Jason Momoa. Apariția în Playboy i-a adus acest rol
Momentul când Alina Pușcău a apărut fără haine în fața lui Jason Momoa. Apariția în...
Anamaria Prodan, cu ochii  în lacrimi, după ce a fost ajutată de Gigi Becali. Ce a făcut omul de afaceri
Anamaria Prodan, cu ochii în lacrimi, după ce a fost ajutată de Gigi Becali. Ce...
Domeniile care explodează în pandemie. Toate companiile caută asta
Domeniile care explodează în pandemie. Toate companiile caută asta
O româncă a fost nevoită să ia o decizie în doar 15 minute. Aceasta i-a schimbat toată viaţa, iar acum este responsabilă de dezvoltarea globală a unui produs folosit zilnic şi în România
O româncă a fost nevoită să ia o decizie în doar 15 minute. Aceasta i-a...
Irinel Columbeanu, declarație șoc despre Bianca Drăgușanu!: „Cele mai interesante poziții...”
Irinel Columbeanu, declarație șoc despre Bianca Drăgușanu!: „Cele mai interesante poziții...”
Anamaria Prodan, în stare gravă din cauza coronavirsului! A chemat ambulanța
Anamaria Prodan, în stare gravă din cauza coronavirsului! A chemat ambulanța
COVID-19, mortal și după ce virusul dispare din organism! S-a îmbolnăvit, a fost declarată vindecată, dar a murit
COVID-19, mortal și după ce virusul dispare din organism! S-a îmbolnăvit, a fost declarată vindecată,...
Cine este tânărul care își bate joc de Poliția Română? Beizadeaua a lovit cu mașina un polițist iar acum încearcă să mușamalizeze totul
Cine este tânărul care își bate joc de Poliția Română? Beizadeaua a lovit cu mașina...
Tatăl Ralucăi Pastramă și-a ieșit din minți după ce a aflat că fiica sa a fost infidelă: ”Este cea mai…” Se pedepsește GRAV
Tatăl Ralucăi Pastramă și-a ieșit din minți după ce a aflat că fiica sa a...
“Presa independenta” din Iasi ascultă din ce în ce mai des muzica bisericeasca
“Presa independenta” din Iasi ascultă din ce în ce mai des muzica bisericeasca
Cât de norocos ești în funcție de zodie în data de 1 decembrie. Schimbări benefice se produc în viața acestor zodii
Cât de norocos ești în funcție de zodie în data de 1 decembrie. Schimbări benefice...