De la scandalul cu Alex Velea, canalul de YouTube al lui Abi Talent a explodat. Câți subscriberi a făcut în 2020!

Autor:
Publicat: 29/01/2020 | 12:38

În ultimele săptămâni războiul care a zguduit show-biz-ul românesc a fost purtat de către Alex Velea și Abi Talent. Cei doi au pornit o ceartă în mediul online care a făcut deliciul fanilor.

Câmpurile de lupt pe care s-a purtat întreg conflictul au fost platformele YouTube și Instagram. Artiștii s-au atacat non-stop și părea că scandalul nu o să se mai termine. Abi Talent a preferat să folosească Instagramul ca mediul de distribuție a mesajelor sale, pe când Alex Velea și-a descărcat artileria pe YouTube. Abi l-a atacat pe Velea prin postări și story-uri, iar craioveanul a răspuns printr-un vlog și o melodie. (CITEȘTE ȘI: „ALEX VELEA ȘI ABI TALENT SUNT VORBIȚI SĂ ÎȘI FACĂ RECLAMĂ”. CUM AU PĂCĂLIT CEI DOI TOATĂ ROMÂNIA)

Este cert că această dispută i-a propulsat pe cei doi și i-a adus în atenția publicului. Atât piesa, cât și vlogul lui Alex Velea au ocupat primele două locuri în trending pe YouTube, reușind să adune milioane de vizualizări. (VEZI ȘI: RÂZI CU LACRIMI! CUM A REACȚIONAT ANTONIA DUPĂ CE ABI TALENT I-A SPUS LUI ALEX VELEA CĂ O CERE DE SOȚIE)a

Abi Talent cifre uriașe

În urma scandalului atât de mediatizat nici Abi nu a ieșit prea rău. Popularitate acestuia a crescut considerabil. Săptămâna trecută artistul a postat la Instastory cifrele mari pe care contul său de Instagram le-a realizat. Acesta a primit în ultima perioadă foarte multe vizite noi de profil, numărul de urmăritor i-a crescut, iar aprecierile și comentariile au fost din abundență, fiecare categorie inregistrând o valoare de aproximativ 800 k.  Fluxul mare de accesări într-o perioadă scurtă de timp, a ridicat contul de Instagram al artistului, transformându-l în cel mai mare din România.

La fel s-a întâmplat și în ceea ce privește contul de YouTube al lui Abi Talent. Cifrele de pe această platformă au explodat, înregistrând creșteri uriașe. În ultimele 30 de zile, exact perioada scandalului, contul a înregistrat un număr de 45.000 de subscriberi noi, asta însemnând o creștere de 309% fața de nota obișnuită.

În prezent, contul de YouTube a lui Abi Talent are un număr de 594 k de abonați, surclasându-l clar pe Alex Velea al cărui cont strânge abia 202 k abonați.