De unde avem bani de alocatii duble si taxe mai mici? Explicatia lui Ponta

Publicat: 02/06/2015 | 21:07
De unde avem bani de alocatii duble si taxe mai mici? Explicatia lui Ponta

Premierul Victor Ponta a declarat că România are cea mai mare creştere economică din Uniunea Europeană în momentul de faţă.

Măsurile surprinzător de bune pentru români luate săptămâna aceasta.

ponta

Ieftinirea alimentelor prin scăderea TVA la 9% şi dublarea alocaţiilor pentru copii – au fost posibile datorită creşterii sănătoase a economiei româneşti din ultimii ani, a explicat premierul Victor Ponta în faţa Parlamentului.

Citeste si

Omul care l-a facut pe Obama presedinte, implicat in campania lui Ponta! In seara asta, prima aparitie publica in Romania!

Zarurile au fost aruncate! Ultimele sondaje inainte de alegeri: Victor Ponta, favorit clar la presedintie!

România se află într-un moment economic extrem de bun, în care a reuşit să refacă distrugerea economică şi socială din anii 2010 -2011. România‬ a avut în ultimii ani o creştere economică medie de 3%, iar în trimestrul I din 2015 avem o creştere de peste 4% – pe primul loc în ‪Uniunea Europeană. Îmi doresc ca la finalul mandatului să puteţi să spuneţi că aţi fost membri ai Parlamentului în patru ani de creştere neîntreruptă. Vreau să mulţumesc tuturor membrilor USL, celor care au sprijinit programul de guvernare”, a declarat Ponta în faţa parlamentarilor, cu ocazia prezentării sale a situaţiei economice a României.

L.L

Citește și...