Declaraţii în exclusivitate obţinute de CANCAN.ro. Fratele criminalei de la metrou rupe tăcerea: ”Ne teroriza, iar în urmă cu două săptămâni…” Reporterii noştri au aflat ce i-a declanşat boala ucigaşei şi l-au găsit şi pe bărbatul care a ”adoptat-o” pe victimă. Alina Ciucu învăţa la aceeaşi facultate cu sora ei şi…

Publicat: 14/12/2017 | 00:00

CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă noi declaraţii în exclusivitate despre crima care a şocat România. Fratele ucigaşei de la metrou dezvăluie că femeia îşi teroriza familia, în timp ce rudele fetei care şi-a găsit sfârşitul pe şinele de tren din staţia Dristor 1 îşi plâng pierderea. Reporterii noştri au aflat şi ce i-a declanşat boala criminalei şi l-au găsit şi pe bărbatul care a ”adoptat-o” pe victimă. (VEZI ŞI: Scene cutremurătoare la IML! Rudele fetei ucise la metrou au plâns în hohote în curtea institutului)

Coincidenţă stranie în cazul tinerei care şi-a pierdut viaţa, după ce a fost aruncată în faţa metroului, în staţia Dristor 1. Atât victima, cât şi autoarea crimei sunt din judeţul Dolj. Nu exista, însă, nicio legătură între cele două, care se pare că nu se cunoşteau până în seara zilei de marţi. Suspecta a fost internată de la multe ori la o clinică de psihiatrie din Spania, însă în 2015 a întrerupt tratamentul. A suferit în urmă cu cinci ani o depresie, după ce mai multe poze intime cu ea au fost publicate pe unele site-uri în Spania. (CITEŞTE AICI: Noi informaţii înfiorătoare în cazul crimei de la metrou. Primele rezultate ale autopsiei Alinei Ciucu, tânăra împinsă pe şinele morţii)

Rudele Alinei sunt înmărmurite

Bunica Alinei este înmărmurită de durere
Bunica Alinei este înmărmurită de durere

Vestea că Alina Ciucu a fost ucisă în staţia de metrou a şocat familia acesteia din comuna doljeană Ostroveni. Fata a locuit aici până acum patru ani, însă, din cauza sărăciei, a plecat în Capitală. „Mama vedeţi bine că trăieşte din ajutor social. Ia 142 de lei. Cu totul a fost ajutată (Alina, n.r.) de oamenii ăştia care au adoptat-o. Până a găsit şi ea un suflet al ei. O pereche cu care s-a căsătorit. Pe urmă s-a mutat acolo la Bucureşti, unde lucra la un restaurant. Şi s-a întâmplat asta, nenorocirea „, relatează Maria Ghigeanu, mătuşa victimei.

Mătuşa Alinei abia îşi stăpâneşte lacrimile
Mătuşa Alinei abia îşi stăpâneşte lacrimile

„Este o tragedie de nici nu s-a pomenit aşa ceva. Se putea să se fi întâmplat şi cu copiii mei buni. Ce om putea să facă asta? Un nebun. Că altceva nu a putut să fie. Să moară în închisoare „, spune bunica adoptivă a tinerei.

Coincidenţa face ca ucigaşa care a aruncat-o în faţa metroului să fie din acelaşi judeţ. Până acum nouă ani, Magdalena Şerban a locuit în Craiova, însă a plecat în Spania. „Pe mamă, da, o ştiu. Nu prea comunică cu lumea aşa. Nu ştiam că are şi o fată. Acum e prima dată când vă aud. Ştiu că are un băiat, lucrează în cadrul armatei”, spune un vecin. (NU RATA, AICI: Mecanicul metroului care a lovit-o pe Alina Ciucu, declaraţii cutremurătoare: „Am fost la psiholog! Este cel mai urât moment că te simţi neputincios, frânezi şi….”)

Fratele ucigaşei: „Ne teroriza. Şi pe mine, la muncă, venea şi îmi făcea probleme”

Fratele tinerei spune că sora lui a fost internată în urmă cu cinci ani, în urma unei depresii într-o clinică de psihiatrie din Spania, dar în 2015 a întrerupt tratamentul şi s-a întors în ţară. De atunci a început să-şi terorizeze familia. „A plecat de la Craiova în urmă cu nouă ani, în Spania. Acolo o prietenă a denigrat-o şi a intrat în depresie şi a ajuns la clinica de psihiatrie. În 2015 a întrerupt tratamentul. Ne teroriza. Şi pe mine, la muncă, venea şi îmi făcea probleme. Acum două săptămâni i-a chemat pe ai mei la poliţie şi a început să-i înjure acolo”, a declarat Lucian Şerban, fratele Magdalenei, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA.

(VEZI ŞI: „Fotografia cu malformaţia mea la sex a ajuns la…” Mesajul halucinant postat de criminala de la metrou pe Facebook! Isi acuza fratele de viol)

Reporterii noştri l-au găsit şi pe tatăl adoptiv al victimei şi au aflat că Alina învăţa la aceeaşi facultate cu sora ei. Tânăra terminase liceul în Dăbuleni, iar profesorii aveau numai cuvinte de laudă despre ea.

Tatăl adoptiv al Alinei şi una din fiicele sale
Tatăl adoptiv al Alinei şi una din fiicele sale

“Îmi pare foarte rău pentru Alina, era o fată cuminte, respectuoasă şi a învăţat foarte bine. Deşi nu avea o situaţie financiară tocmai bună, era conştiincioasă la şcoală şi se implica în diverse activităţi, ţin minte că a avut o medie foarte bună, în 2011, când a susţinut examenul de Bacalaureat. Nu ştiu exact, dar cred că a absolvit Facultatea de Ştiinţe Politice, din Bucureşti”, a declarat una din fostele profesoare ale victimei, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România. (CITEŞTE AICI: Ce a făcut criminala de la metrou, la scurt timp după ce a împins-o pe tânăra de 25 de ani!)

Tânăra activa şi în cadrul organizaţiei PMP Sector 3. „Am aflat cu tristeţe că tânăra omorâtă aseară cu cruzime la metrou, Alina Ciucu, era colega noastră de la Sectorul 3. Condoleanţe familiei îndoliate. Dumnezeu să odihnească în pace un suflet nevinovat!”, a scris preşedintele executiv al PMP, Eugen Tomac, pe pagina lui de Facebook. (VEZI ŞI: A fost făcută publică înregistrarea cu momentul în care Alina Ciucu este împinsă în faţa metroului! Imagini cu puternic impact emoţional)

Alina Ciucu a fost ucisă în staţia de metrou
Alina Ciucu a fost ucisă în staţia de metrou

 

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

ELENA AILUŢOAEI