Deea Maxer, probleme de sănătate cu fetița: ”Erupțiile sunt pe tot corpul însă…”

Autor: A.N.
Publicat: 19/01/2020 | 19:30

Deea Maxer, probleme de sănătate cu fetița. Micuța Maysa a luat varicelă de la frățiorul ei mai mare. 

Deea și Dinu au împreună doi copii: un băiețel și o fetiță. Proaspăta mămică a născut în luna octombrie anul trecut o fetiță, pe nume Maysa. Artista a apelat la o operație de cezariană. Acum, micuța se confruntă cu mici probleme de sănătate deoarece a luat varicelă de la frățiorul ei. Din fericire, însă, se pare că forma de varicelă pe care o are Maysa nu este una foarte gravă.

”Lui Andreas i-au trecut erupțiile de varicelă, însă o luam de la capăt cu Maysa. Bebelina a luat varicelă de la frățiorul ei, pentru că, nu-i așa, totul se împarte între frați. Slavă Domnului, pitica face o formă ușoară. Erupțiile sunt pe tot corpul însă nu a făcut febră, ceea ce este incredibil. Noi femeile, întotdeauna mai puternice 💪”, a scris Deea Maxer pe Facebook.

Maysa a luat varicela de la frățiorul ei

Clipe de groază în timpul nașterii

Deși au așteptat cu nerăbdare naștere fetiței, cuplul Maxer a trecut prin niște momente greu de imaginat. În timpul operației de cezariană, Deea a avut o hemoragie internă, pe care medicii s-au chinuit să o opreasă minute bune. Din păcate, în urma acestui incident artista nu mai poate avea copii.(VEZI ȘI: DEEA MAXER DĂ DIN CASĂ, DUPĂ CE A NĂSCUT-O PE MAYSA! CE I-A ZIS DINU, SOȚUL EI)

„Mă așteptam să nu fie o operație ușoară, mai ales că aveam varice interne. Am intrat în sală, m-au dezbrăcat, m-au urcat pe masa de operație. M-au conectat la aparate. M-au întins pe pat, nu mi-am mai simțit picioarele… Mi s-au spart varicele de pe organele interne. Am avut o hemoragie. Au lucrat doi medici plus domnișoara rezidentă. Aveam la un moment dat opt pense în burtă. Mi-aduc aminte că mă gândeam cât mai durează. Într-un final, m-au cusut.”, a povestit artista.

Citește și...