Denisa de la Bambi vorbeste despre divortul anuntat de CANCAN.ro! “N-am considerat ca…”

Publicat: 06/01/2015 | 21:26
Denisa de la Bambi vorbeste despre divortul anuntat de CANCAN.ro! “N-am considerat ca…”

CANCAN.ro a anuntat in premiera ca Denisa Tanase de la trupa Bambi a decis sa puna punct mariajului cu medicul Cornel Brotac dupa numai trei ani. Se pare ca principalul motiv care a dus la aceasta separare este tocmai infidelitatea barbatului.

 

Denisa a vorbit in urma cu putin timp despre acest lucru, insa a fost evaziva si nu a dat prea multe detalii.
„N-am considerat ca tara trebuie sa fie alaturi de mine atunci cand se intampla lucruri importante”, a declarat Denisa. Ea a confirmat faptul ca si-a petrecut sarbatorile alaturi de parinti si ca anul acesta nu se pune problema sa faca un copil, anuntand intr-o emisiune la Antena Stars ca se va concentra pe cariera muzicala.

Certuri si discutii

Denisa si sotul ei nu se mai inteleg de o buna perioada de timp
Denisa si sotul ei nu se mai inteleg de o buna perioada de timp

Cu toate ca, in urma cu un an, Denisa si Cornel se aflau in aceeasi situatie, cea in care vorbeau despre separare, cei doi au mai dat o sansa relatiei. Se pare, insa, ca solista trupei Bambi nu a putut trece de episodul in care si-ar fi prins sotul cu o alta femeie, asa ca certurile si discutiile dintre ei au fost imposibil de evitat. Desi oficial nu se mai intelegeau in niciun fel, barbatul nu isi dorea divortul. Surse apropaite celor doi sustin ca principalul motiv pentru care Cornel Brotac nu dorea sa divorteze de partenera lui era acela ca nu vroia sa piarda dreptul de a fi preot.