Denisa Nechifor rupe tăcerea! Motivul pentru care spune „NU” unei împăcări cu Adrian Cristea

Autor:
Publicat: 13/10/2019 | 16:54

Denisa Nechifor este o femeie curtată de foarte mulți bărbați. Dovadă sunt buchetele de flori pe care aceasta le primește zilnic. Unele persoane au crezut că frumoasa blondină s-a împăcat cu tatăl fetiței, însă vedeta dezvăluie care este defapt adevărul.

Denisa Nechifor a pus capăt tuturor speculațiilor care au apărut în ultima perioadă despre ea. Chiar dacă este o femeie dorită de mulți bărbați, frumoasa blondină nu are un iubit în acest moment, iar florile le primește „din mai multe locuri” după cum a declarat chiar ea.

Vedeta își dorește o relație, poate și un al doilea copil, însă deocamdată se ocupă de creșterea micuței Rania și de afacerile sale.

„Florile le primesc din mai multe locuri, nu de la un băiat. Se ştie că mie îmi plac foarte mult florile. Visul meu mai micuţ este să am o casă cu o grădină de care să am eu grijă… Să am doi câini, copilul, poate încă un copil, un bărbat… Îmi doresc un băieţel pletos aşa”a declarat Denisa Nechifor la Antena Stars.

Cât despre împăcarea cu Adrian Cristea, Denisa nu a dat foarte multe detalii. Dacă în trecut privea acest lucru într-un mod diferit, acum spune pas.

„Eu sunt sinceră şi directă… Ce să spun?! La ce traiectorie am avut eu, fraier să fie să nu vrea! Îi cresc copilul într-un mod foarte frumos… Nu se pune problema de împăcare. Nu spun „niciodată”, dar momentan spun „Nu, mulţumesc”, a dezvăluit Denisa Nechifor în platoul emisiunii „Star Matinal de Weekend”.

Motivul pentru care Denisa nu s-a căsătorit niciodată

Denisa Nechifor a avut o relaţie cu Adrian Cristea, din care a rezultat şi o fetiţă. Cei doi s-au despărţit, iar blonda a dezvăluit motivul pentru care nu a ajuns, până acum, în faţa altarului, deşi mulţi bărbaţi i-au făcut curte. Altfel, Denisa Nechifor a precizat că îşi doreşte din suflet să mai aibă un copil, dar până atunci se va concentra asupra afacerilor personale. (VEZI ȘI: DENISA NECHIFOR, ÎN CULMEA FERICIRII! FOSTA IUBITĂ A LUI ADRIAN CRISTEA A FĂCUT ANUNȚUL)

„Pentru mine, căsătoria înseamnă ceva sfânt, cum au avut bunicii mei. De asta nu m-am căsătorit până acum. Categoric şi-ar fi dorit să mă vadă mireasă. Nu ştiu dacă mă vor mai vedea mireasă. Fiică-mea e cât mine. Pe viitor îmi doresc să am o familie extinsă, un bărbat şi încă un copil. Simt nevoia să mai fac un copil”, a spus Denisa Nechifor la un post de televiziune.